TIRSDAG 4. JANUAR 2005

IL Tempo-spillere nekter å betale:
Satt på svartelista!

(Lindorff) Det er flere spillere som siden sommeren ikke har vært å se i IL Tempo-trøya. Ryktene har vært mange, men ikke før nå er det kjent hvorfor Roar Midtflø, Alexander Kongshaug, Ketil Thorsø, Stig Arild Gulbrandsen og Fredrik Lamøy er svartelistet i klubben. Av forskjellige grunner nekter spillerne å betale medlemskontingenten for 2004, mens IL Tempo truer med svartelisting og inkassovarsel.

De kjører rundt i fargesprakende biler med doble eksosanlegg og automatisk garasjeåpnere, de vrikker seg i tettsittende latex-moter på dansegulvene på de lokale uteplassene og de spanderer drinker og dyre taxi-turer hjem etter hete one-night stands', men hvorfor betaler de ikke medlemskontingenten?

TV-kjendis ble mobbet.
En av spillerne med absolutt dårligst unnskyldning, er keepertalentet Stig Arild Gulbrandsen, som føler seg mobbet. "Jeg har ved gjentatte anledninger presistert at jeg ikke ønsker kallenavnet "Stig Army" på hjemmesidene, men har ikke blitt hørt. Ikke noen steder i min kontrakt, tillater jeg harselering med mitt navn. Det kommer ikke på tale å betale kontingenten før jeg mottar en skriftlig og ufoebeholden unnskyldning fra klubben."

En annen som nekter å betale kontingent er Alexander Kongshaug, som etter først å ha blitt gjort til syndebukk av Stig A. Gulbrandsen under flere av IL Tempo II sine kamper denne sesongen, sluttet i klubben på dagen og dro til hovedstaden, hvor han mottok stormende applauser for sine teatralske ferdigheter i reality-serien "Bill. Mrk. Bryllup," hvor han agerte forelsket og betatt. Kongshaug nekter å besvare våre oppringninger, men sier i en sms at han sluttet fordi han ikke klarte å spille på samme lag som Gulbrandsen, som han glatt innrømmer mobbet han ut av laget.

Sistemann i gjengen som nekter å betale, er Roar Midtflø, som ikke ser noen som helst grunn til at han skal betale for å spille fotball. Midtflø anser sitt talent så verdifullt at han mener klubben skal burde betale for å høste triumfer gjennom hans ferdigheter. "Jeg er for god til å betale kontinantigenter for å spille fotball for IL Tempo, jeg er kjekk, god og har spilt i 4. divisjon tidligere. Jeg nekter også å betale."

"Lover å betale, skal bare sette i en Grandiosa først"-holdning
To av de som ikke har betalt, men som utallige ganger har lovt å betale, er TigerTiger-duoen Ketil Thorsø og Fredrik Lamøy. På spørsmål om hvordan de alltid befinner seg på det nevnte utestedet hver "Ladies night" på torsdager til tross for at de er blakke, hevder duoen å komme inn gratis grunnet sin utstråling og sjarm. Lamøy kjenner til og med en som kjenner en som kjenner en som jobbet som vakt på TigerTiger før. Thorsø påstår dessuten at han blir påspandert utallige drinker av kjekkasen Stian Finckenhagen.

Konklusjon...
Overgangsansvarlig i Fotballkretsen, sier i en kommentar, at om disse spillerne ikke betaler det de skylder til IL Tempo, kan klubben nekte spillerne enhver overgang i fremtiden. Hvorvidt klubben ønsker å gjøre det, er ene og alene opp til IL Tempo.


:: Diskusjonsforum ::

På hvilke barneskoletrinn lærer man om ære, ansvar og integritet?


Forum
 
Det skjedde