TIRSDAG 7. DESEMBER 2004

Rønning kaller ansvarlige inn på teppet
Raser mot holdningene!

(Nidarøhallen D1) Etter seieren i åpningskampen mot Skaun 2, har IL Tempo Håndball på rad og rekke tapt for Sverresborg 2, Byåsen 3 og Freidig. Dette ønsker daglig leder i kvinneavdelingen, Joakim Rønning, ikke å gjøre seg bekjent ved og krever et oppgjør med det han beskriver som manglende vinnerinstinkt og tapskultur fra tidligere lag.

Mot Heimdal til helga er det ventet at Rønning selv tar ansvar på sidelinja og skal i følge sikre kilder ha skissert et taktisk opplegg for spillergruppa. Uten å avsløre for mye skal Rønning ha krevd å spille med indianer både offensivt og defensivt, samt alternere mellom å spille med klassiske angrepsmønster og Rønnings egen 4-2 formasjon med 4 backer og 2 strekspillere, uten vinger i det hele tatt.

Ny trener venter i kulissene...
Skulle Rønning mislykkes, står treneremnene i kø på sidelinjen. Etter at håndballjentene i kjent IL Tempo-stil varslet at de skulle gå gjennom sesongen ubeseiret, har treneressene Roger Kværnø og Kristian Talmo hoderystende innsett at jentene siktet alt for høyt.

- Ambisjoner er vel og bra, men man blir ikke lege fordi om man kjøper plaster på apoteket, filosoferer Kværnø. - Jentene fungerer ikke som et lag, de spiller hvert sitt spill og uten et kollektiv, kan ikke laget vinne.

Kristian Talmo stiller seg 100% bak Kværnøs innspill og utelukker ikke at han kan være interessert i å dele treneransvaret med Kværnø. - Det vil uansett ikke være aktuelt før jul, så jeg vil benytte anledningen til å ønske jentene lykke til mot Heimdal til helga. Måtte det beste laget vinne!

:: Diksujonsforum ::
Nyskapende eller bare en ny måte å tape på?

Forum
 
Det skjedde