MANDAG 6. DESEMBER 2004

IL Tempo høster ytterligere anerkjennelse
Steinar Larsen nominert

(adressa.no) Reality-wannabe'en Steinar Larsen ble i dag nominert til "Årets trønder" av Adresseavisens lesere. Ingen vet helt hvilke kritierier som kommer til å ligge til grunn for vinneren, men c53twve0h_db478742.no har grunn til å tro at juryen er veldig åpne for nye og utradisjonelle begrunnelser. "Vi er veldig relative i forbindelse til verdiladete begrunnelser og én grunn kan være like god som en annen," understreker et jurymedlem.

På adresseavisens sider kan vi lese følgende begrunnelse for at "Steinaldo" er nominert:

Store ord - stor mann
"Årets trønder" er en utmerkelse man ikke skal ta lett på. Er det nok å prestere innenfor en hobby som idrett og kultur tross alt er? Er det nok å fremføre sanger playback og fremstå som klisjéenes far i ettertid? Er det nok å gå dobbelt så fort på ski som det vi andre gjør, dog med langt mer egoistiske og kapitalistiske formål? Nei, mener jeg. IL Tempo-spilleren Steinar Larsen har i flere år vært en flott representant for vår klubb. Ikke nødvendigvis sportslig eller i media, men fordi han er den han er. Han har hjerterom for alle, han tar i et tak der det trengs og han er snill, generøs og rettferdig. Burde ikke disse verdiene stå høyere i kurs enn kulturell fremgang? Hvilke verdier skjuler seg egentlig bak "Årets trønder?" Hvis bare seier er godt nok, for å motta en slik utmerkelse, er jeg redd alle våre utmerkelser vil være med på å i ytterligere grad forsterke det konkurransepregede samfunnet vi lever i i dag, som fører til stressfaktor, psykisk press og mangel på nestekjærlighet. Nei, gjør som meg og stem frem IL Tempo-spilleren Steinar Larsen som "Årets trønder 2004," og ikke la det være noen stubbe på veien at han egentlig er fra Buvika."

- Jeg er kjempeglad!
- Jeg tar en dag av gangen og forholder meg til øyeblikket. Jeg vil ikke spekulere i om jeg kan være med og hevde meg i toppen, men jeg er veldig glad for å være nominert. Det finnes mange flotte trøndere, og å bli nevnt i samme setning som Mini, Anette Young og Haldan Sivertsen, er for meg en ære i seg selv, skal Larsen ha sagt til tross for at det ikke har lykkes for c53twve0h_db478742.no å fått en kommentar fra Larsen. "Jeg kan bekrefte at jeg har slått av mobilen min etter enorm pågang i dag tidlig," sier Larsen i en sms.


:: Relaterte saker ::
Adresseavisen: Årets trønder 2004

:: Diksujonsforum ::
Har Steinar Larsen muligheter til å vinne?

Forum
 
Det skjedde