ONSDAG 1. DESEMBER 2004

Best of the best fra 5. divisjon avdeling 9:
ALL STAR TEAM '04

(Løvebakken) I samarbeid med undergrunnavisen "Verdens Undergang" og opportunist-avisen "Gårsdagsbladet" har c53twve0h_db478742.no-redaksjonen kåret årets lag i 5. divisjon avdeling 9, derav "All Star Team 2004." Kåringen er basert på spillere som har utmerket seg over tid og som har representert sin klubb i brorparten av kampene.

Ingen keepere - vil alle spille utpå?
Etter at flere lag denne sesongen har alternert mellom utespillere på å stå i mål, var det to som skilte seg klart ut som kanskje de eneste skikkelige keeperne i det hele tatt, nemlig IL Tempos Ove Hoff og Romolslia rutinerte "shotstopper." Jostein Kroksleivens forslag, Roger Kværnø, ble nedstemt. Ove Hoff ble foretrukket grunnet sin enorme statistikk med 6 seire av 6 mulige og 19-4 i målforskjell (og strafferedning).

Høyrebacken vanskeligst
- Vi hadde store problemer med å finne en egnet høyreback. Det florerer ikke akkurat av høyrebacker i avdelingen og ettersom vi valgte å bruke IL Tempos Eirik Rønning på venstresiden, måtte vi bekle Lade-stopperen med såkalte tenkte ferdigheter slik at han skulle kunne rettferdiggjøre plassen. Karlsen har hatt en stor sesong på stopperplass i Lade FK og vil med sin rutine trolig ha full kontroll også på backen, sier Gudleik Knotten, Verdens Undergangs utsendte.

Det skal ha vært liten eller ingen uenighet om de tre øvrige plassene i forsvaret, etter at Gårsdagsbladets utsendte, Jostein Kroksleiven, fikk sitt ønske om å ha med Roger Kværnø som midtstopper, nedstemt

Mange muligheter på midtbanen - formasjonsavhengig
Som vanlig representeres c53twve0h_db478742.no av den synske Mysil R. Bergsprekken, som med sine forutseende evner i årevis har høstet stor applaus for sine "før kampen-spekulasjoner." Det var også Bergsprekken som krevde at "All Star Teamet" skulle spille i den såkalte WM-formasjonen. Som du ser på formasjonen over, kan du med forsvaret og ankeret på midtbanen danne en M, mens med den øvrige midtbanen og angrepet kan du danne en W.

Etter at Kulvik og Øyen danket ut IL Tempos Erik Hoff og Erik Eikebrokk, var det liten tvil om de øvrige plassene, ettersom genierklærte Geir Bekken ikke hadde spilt nok kamper til å bli vurdert. Vegard Bertelsen ble lenge vurdert som en alternativ til anker på midtbanen, men forslaget fra Jostein Kroksleiven ble til slutt forkastet av den øvrige jury fordi de ikke så behovet for lange innkast i dette laget, som vi husker som Bertelsens store forse som fotballspiller.

Er mange scoringer nok til å spille på topp?
I dette tilfellet, JA! En spiss som scorer på bestilling er helt avgjørende for at et lag skal vinne kamper, ikke minst i WM-formasjonen. Åsmul og Iversen er to spillerne med best scoringssnitt i hele avdelingen og det var derfor liten tvil om hvem som skulle få ansvaret med å dunke inn målene for "All Star Teamet." Likevel skal det sies at Tor Haakon Bjørgums plass på laget trolig hadde vært soleklar, hadde det ikke vært for at han ikke har spilt nok kamper til å bli vurdert. Jostein Kroksleivens forslag om å spille med en spydspiss og en tanksenter, med Roger Kværnø som sistnevnte, ble blankt oversett av den øvrige juryen.

:: Diskusjonsforum ::
Noen som ikke burde vært med - noen som mangler?

Forum
 
Det skjedde