SØNDAG 28. NOVEMBER 2004

Tjukkasan-sjefen måtelig fornøyd:
VEM SKAL STOPPA OSS NU?

(Nidelvhallen) Tjukkas-sjef og spilleren med størst pondus, flest sklitaklinger og færrest scoringer, Ørjan Antonsen, er også den som er størst i kjeften. Etter helgas kvartfinale, varsler han enveiskjøring og finaleseier i neste turnering Trondheim Indoor pånytt samler troppene i januar. "Sikter du høyt må du være villig til å brenne en og annen halvsjanse," hevder Ørjan Antonsen og sikter trolig til Vegar Olsens miss på åpent mål rett før slutt i kvartfinalen (akkurat som mot Malvik i siste seriekamp).

Etter å ha blitt forbigått i årevis av både Fardin og Royal Tempo, så Ørjan Antonsen seg lei av å sitte alene hjemme med i helgene med fire pils og en pizza. Etter en rekke telefoner hadde han samlet andre stortalenter i tilsvarende situasjon og "Tjukkasan" var født.

Sikter mot Futsal
- Det er bare et tidsspørsmål før vi overgår både Fardin og Royal Tempo. Fardin er preget av halvfete Grandiosa-gutter med ræva full av mammas lommepenger, mens Royal Tempo består av pappa-gutter med bmx-sykkel i garasjen og ring i øret. Felles for dem begge er at de har det bare i kjeften, mens "Tjukkasan" har det fra livet og ned.

Tjukkasan avanserte denne helga enkelt fra puljespillet etter å ha feid Offside fra Høyre, Team Tuborg og Thorleif Sandemoes Drømmelag av banen. Selv om FK Schwikingfjord (som tapte i semifinalen) ble for sterke i gruppefinalen, var avansementet aldri truet. Dermed har Tjukkasan vist stabil progresjon siden sin første turnering (innledende - 1/8 delsfinale - 1/4 delsfinale). Hva blir det neste?

:: Diksujonsforum ::
Hvem går lengst i neste turnering - Royal Tempo, Fardin eller Tjukkasan?

Forum
 
Det skjedde