LØRDAG 25. SEPTEMBER 2004

Før kampen IL Tempo - Malvik FK 2
Some people talk the talk,
we walk the walk.

(Luftslottet) Selv om IL Tempo-spillerne ikke skal hive innpå den sedvanlige mengden rusmidler og småkaker denne kvelden, skal ingen sitte hjemme og kjede seg. Daglig leder Erik Eikebrokk har invitert hele 5. divisjon avdeling 8 til fest og alle inviterte har ankommet tidlig for å sikre seg de beste plassene. På menyen står russisk kaviar, cubanske sigarer og den fineste konjakk. På lerretet er Danmark-Sverige 2-2 satt på repeat. I hagen avholder Nidaros sitt eget party, med telt, solbær-toddy og kvikk-lunsj. Ingen møtte opp, men Nidaros-treneren er observert luskende utenfor vinduene ikledt mørke solbriller og hatt.

Geir Bekken ankommer som vanlig sent, etter en uheldig punktering på omkjøringsveien. "Ja, noen kastet en brusflaske av merket California ut av vinduet. Jeg kjørte rett over og det smalt skikkelig. Jeg trodde hele motoren løsna. Så jeg hadde ikke annet valg enn å svinge til side og ringe etter pappa slik at han kunne komme og bytte dekk," sier Bekken til sitt forsvar.

Bedre sent ankommet enn aldri og Bekken er som kjent ikke helt seg selv uten taktikktavle og svamp og drar til og med frem en liten sprit-tusj fra baklomma som Steinar Larsen og Fredrik Lamøy er raskt fremme for å lukte på. På taktikktavla skriver Bekken "2-2" og titter ut av vinduet, som for å forsikre seg om at ingen lusker rundt vinduene og titter inn.

"Alt er tall," sier Bekken uten at noen forstår hva han mener. "De stolte ørnan flyg over hav og land." Det blir stille. "Vi ska jakte på elg og på rein." IL Tempo-spillerne sitter der som store spørsmålstegn, men når Bekken sier "Levva livet," står jubelen i taket, flere skåler på en gang og over stereoanlegget dundrer "Dragostea din tei" og andre kjente O-Zone-sanger.

Spenningen er med andre ord stor i IL Tempo-leiren foran seriefinalen mot Malvik FK 2. Trøsten for være at også Malvik FK 2 liker å skåle etter kamper. Spennende blir det uansett på søndag, med eller uten Nidaros-speidere iført mørke solbriller og hatt på tribunen, uansett tilstand, uansett dommer. Som vi selvsagt også har betalt...

:: Diskusjonsforum ::
Hvem har sett for mye reality på tv - Keiko eller Bekken?

Forum
 
Det skjedde