FREDAG 17. SEPTEMBER 2004

IL Tempo-spiller gikk tom for bensin
Ronnie Gjevik måtte dytte!

(Sluppen-rundkjøringa) Da dramatikken nådde uante høyder i sluttminuttene mellom Lensvik og IL Tempo, trodde Ronnie Gjevik og Morten Berg de hadde fått sin dose denne torsdagen, men neida. Etter at Vegar Olsen hadde nektet Berg å fylle bensin på veien hjem grunnet en ny runde med tøffingen Jack Bauer på TV2, gikk Berg og Gjevik tom for drivstoff i nedoverbakkene fra Fossegrenda.

- Jeg kasta meg på håndbrekket slik at bilen ikke skulle rulle lenger. Dessverre virka ikke håndbrekket, slik at Ronnie Gjevik måtte ut å holde den igjen. Det var kaotiske øyeblikk, men Gjevik reddet kvelden. Etter hvert fikk vi roet oss ned og rullet ned til rundkjøringa på Sluppen. Herfra måtte Ronnie ned nærmest på alle fire og puffe bilen helt frem til Shell-stasjonen på Sluppen, sier en oppskjørtet Berg.

Mon tro om ikke Ronnie Gjevik angret på alle grillpølsene under Lensvik-kampen, da han skjønte han måtte ut og dytte. - Jeg trodde vi hadde punktert, for bilen begynte å hoppe frem og tilbake.

- Det gikk ikke fort da Gjevik'en puffet, men vi kom da frem. Jeg velger å tro at han hadde godt av treningen, sier Berg.

Hendelsen føyer seg inn i rekken over bilproblemer flere IL Tempo-spillere har hatt gjennom de siste årene. Ikke minst Geir Bekkens utallige punkteringer på vei til kamp og innbrudd i bilen, er de vi først og fremst husker. Mon tro om ikke Ronnie Gjevik velger en annen sjåfør til Malvik-kampen...

:: Diskusjonsforum ::
Tom tank - en ny IL Tempo-trend?

Forum
 
Det skjedde