ONSDAG 1. SEPTEMBER 2004

IL Tempo-leder retter pekefinger mot Øya FC
- Vi hadde protestert!

(Lade kunstgress) IL Tempo-kasserer Morten Berg og de øvrige IL Tempo-spillerne kunne juble etter gårsdagens 4-1 seier over Øya FC 2. Likevel presiserer Berg at IL Tempo trolig hadde lagt inn en formell protest etter at lyset på stadion gikk glere ganger og overlot spillerne i stummende mørke. Grunnet dårlige nattsyn var det flere av spillerne som holdt på å rote seg bort da de svirret rundt i stummende mørke.

- Jeg kan med hånden på hjertet slå fast at dette var sabotasje. Først før kampen da Øya FC ikke hadde nok spillere, fikk de kampen utsatt nesten 10 minutter. Akkurat i tide for de to siste spillerne deres til å entre areanen. Andre gangen lyset gikk var da IL Tempo var inne i sin beste periode, hadde tatt ledelsen 1-0 og så ut til å kjøre over Øya FC med alt de var verdt, resonnerer Berg.

Da Øya FCs hjemmebane, Lade kunstgress, plutselig ble liggende i stummende mørke, skjønte man ikke helt hva som foregikk. Mens Øya FC-spillerne fullstendig så ut til å holde roen, virket IL Tempo-spillerne å være fullstendig i ørska. Vegar Olsen, som skulle varme opp keeper, dundret ballen i mål gang på gang, uten at Ronnie så ballen og var i nærheten av skuddene. Erik Hoff fikk ikke på seg sykkelshortsen, mens Magnus Sarheim stupte over reklameskiltene etter å ha gått feil vei mot spillerbenken.

:: Diskusjonsforum ::
Øya FC - taktikeri eller tikktakkeri?


Forum
 
Det skjedde