TIRSDAG 31. AUGUST 2004

Overgangsvinduet lukkes i dag.
Vil forsøke å styrke stallen

(CM) Etter at Geir Bekken og Erik Eikebrokk overtok IL Tempo på den nyeste utgaven av Championship Manager, var første oppdrag å saumfare markedet for potensielle spillere. Gjerne spillere som kunne hentes på free transfer eller en talentfull jævel som hadde en klausul i kontrakten sin. Bekken foreslo som ventet midtbaneeleganten Frode Dahl, mens Eikebrokk ønsket seg Heimdal-backen Thomas Osheim. 31. august er siste dato for å registrere overganger for denne sesongen og IL Tempo-supportere verden over venter i spenning på nye spillere.

- IL Tempo er som å spille nye CM. Du bytter taktikk helt til du finner en som fungerer og hjelper ikke det, begynner du å gå mer i dybden. Du øker og endrer treningsopplegget, ansetter evt. et par nye trenere og spioner. Om dette ikke hjelper, beveger du deg ut på markedet og ser etter billige spillere. Gjerne et par free agents fra utkantstrøk som signerer uvitende om hva de går til. Funker ikke dette, trekker du deg fra alle verv og begynner på nytt, sier Bekken i en kommentar.

Thomas Osheim har lenge vært i tankene til Bekken, men også Nardo-spilleren Emil Hauge skal ha vært i diskusjoner med IL Tempo den siste tiden. Hauge skal over en kasse øl ha uttalt at han ønsker seg bort fra Nardo og ser på IL Tempo som et flott springbrett videre. IL Tempo skal ha vært i kontakt med spillerens agent, men det er lite som tyder på at Nardo er villig til å slippe råskinnet (6 gule kort på 12 kamper denne sesongen) for en slikk og ingenting. I så måte kan et utlån ut sesongen være aktuelt.

Nevnte Osheim spilte en håndfull kamper for IL Tempo i fjor og gjorde seg umiddelbart bemerket da han scoret etter bare 3 minutter i debuten. Heimdal merket seg spillerens potensiale som venstreback og unge Osheim lot seg lokke av tilbudene om frynsegoder og billetter til Rosenborg-kamper. Nå ønsker Osheim seg til IL Tempo, men mye tyder på at Heimdal-ledelsen setter ned foten for en overgang. Uansett er tirsdag 31. august siste frist for overganger og IL Tempo håper i det lengste å signere i alle fall en av spillerne for å styrke stallen for en spennende sesonginnspurt, hvor IL Tempo kjemper om seier i 5. divisjon, opprykk og kretsmesterskap...

:: Diskusjonsforum ::
Signerer Emil Hauge for IL Tempo, eller er det bare tomt prat?

Forum
 
Det skjedde