ONSDAG 18. AUGUST 2004

"Haaken" advarer Romolslia:
I'm back, back for business

(Grimstad) Et navn mange har savnet i IL Tempos lagoppstillinger den siste tidene, er den selvutnevnte sugardandyen Tor Haakon Bjørgum. Den konstant syndebrune kraftpakken, som stammer fra de greske jungler, er ventet tilbake til Trondheim City natt til søndag. I god tid før topp-mot-bunn oppgjøret mot Romolslia. Bjørgum forsøker på ingen måte å senke forventningene til seg selv og lover like godt hat-trick.

- Først og fremst vil jeg avkrefte Eikebrokks påstand om at jeg ikke får fanbrev fra det motsatte kjønn. Ellers har jeg ladet opp i Grimstad foran comebacket mot Romolslia og jeg kan ikke gjøre annet enn å advare. Jeg er røyk- og alkoholfri, i mitt livs form og skal en gang for alle skaffe meg et avgjørende forsprang på "Årets poengplukker." Sesongens eneste mål er å få vandrepokalen på årets IL Tempo-galla. Hvorvidt vi rykker opp eller ikke, gir jeg blanke blaffen i. Bekken kan ikke regne med å få en eneste pasning fra meg på søndag. Da skyter jeg heller fra død vinkel eller slår ballen utover sidelinja med vilje, forteller Bjørgum gjennom en teleks.

Etter at kapteinsduoen Bekken og Hoff ble informert om Bjørgums seneste utspill, skal de ha avtalt et lukket møte hvor de skulle diskutere eventuelle sanksjoneringer mot Bjørgum. -Vi ønsker å utvikle kollektivet fremfor enkeltspillere i IL Tempo og vi vil kalle Bjørgum inn på teppet før Romolslia-kampen for å finne ut hvor han egentlig står i denne saken, sier Bekken.

:: Diskusjonsforum ::
Hva fikser "Haaken" mot Romolslia - 3 mål eller tidlig dusj?

Forum
 
Det skjedde