TIRSDAG 17. AUGUST 2004

Juniorspiller setter ned foten:
Jeg er ferdig som keeper!

(Brøset lukket avdeling) Etter å ha skrytt på seg hekseskudd, lumbago og isjas foran oppgjøret mot Romolslia, sier Ove Hoff ifra om at han er ferdig som keeper. Stortalentet med en fortid i Freidig hadde tilbud fra både Strindheim og Rosenborg, men valgte IL Tempo etter lovnader om fast spill på spissplassen og trøye nummer 10. Nå hever Hoff jr. en advarende pekefinger mot andre spillere som gjennom lovnader om frynsegoder og fast plass på laget lar seg friste til å signere overgangsskjemaet.

- Ikke nok med at du blir lurt og må sitte på benken. I tillegg må du vaske drakter og bære den forbanna taktikktavla til og fra garderoben i forbindelse med kamp. I tillegg forfalsker IL Tempo-styret underskriften din som sørger for at du binder deg til klubben i 12 år. Jeg er ikke bitter, men jeg har spilt min siste kamp i mål. Jeg spiller heller for IL Tempo II enn å stå i mål igjen for IL Tempo I, sier Ove etter at han ble knertet relativt tidlig i et Counter Strike-game.

IL Tempo har foreløpig ikke kommentert ungguttens utspill, men mye tyder på at styret har sett seg lei på lillebrors utallige utspill i media - i tide og utide. I følge Verdens Undergang kan Ove Hoff være aktuell i en byttehandel med Lade FK, hvor Norges styggeste fotballspiller, Frank Robert Walstad, går motsatt vei.

:: Diskusjonsforum ::
Har Ove Hoff virkelig spilt sin siste kamp som keeper?

Forum
 
Det skjedde