MANDAG 21. JUNI 2004

Sjokkskadet IL Tempo
HENTER 5 NYE FJES!

(Luftslottet) Skandaletapet for Lade FK har virkelig fått IL Tempo-styret de siste dagene. Rett før helga ble brødreparet Eirik og Andreas Bjørnhaug hentet inn for å styrke stallen, men i løpet av helga har ytterligere 3 fjes fått sin signatur påskrevet. Alle 5 er i større eller mindre grad forventet å få sine sesongdebuter i løpet av kort tid, kanskje allerede mot Lensvik søndag 27. juni, i større eller mindre grad.

Selv om 3 av fjesene er relativt kjente fjes, er muligens overgangen til Morten Berg fra University Melbourne Rangers den mest omfattende og bemerkelsesverdige. Berg har høstet rosende omtale siden overgangen til Australia og har flere ganger blitt tildelt bestemannspremien. Det var på høsten 2003 at Berg ble solgt til Rangers, men etter å ha ført laget sitt til bare ett tap på 12 kamper og delt 2. plass i Provisional League Divisjon 1, er det et enormt forventningspress som venter "Majoren" foran sin sesongdebut mot Lensvik kommende søndag.


"INGEN FRELSER, JEG ER GUD"

Et annet tidligere IL Tempo-ess, Thomas Sundberg, ble chartret via Russland for å rekke oppgjøret mot Lensvik. Sundberg har i flere år operert under annonsen: "Toppscorer til leie. 250 kroner per kamp, 500 kroner per mål. Ingen betaling ved tap," i ren Jon Stark-stil. Selv om Sundberg ikke har nåla i veggen, er han likevel ventet å ha en positiv effekt på dagens IL Tempo-lag, som sliter med å omsette opplagte scoringsmuligheter i mål i Tor Haakon Bjørgums fravær.

"Man trenger ikke være stjerne på banen, for å oppføre seg som Gud utenfor," sier Thomas Sundberg i en syrlig kommentar. Stjernenykkene er fremtredende og den russiske juvelen med nyanlagt hockey-sveis gidder ikke engang forsøke å dempe presset på sine sportslige prestasjoner. Han er ventet å ankomme kampen på søndag 5 minutter før kampstart i beverlue og bjørnepels, gjerne med en koskenkorva på innerlomma.


"JEG HAR STORE ØRER, MEN KAN IKKE FLY AV DEN GRUNN"
Også Fredric Edward Dahl Vogel har en fortid i IL Tempo. Vogel har i lang tid forsøkt å spille seg til kontrakt med diverse engelske fotballag. Selv om spilleren selv innrømmer å ha mistet oversikt over hvor mange lag han har prøvespilt for, ser han ikke på det som noe personlig nederlag å returnere til IL Tempo før tiden, for som han sier det selv:

- Man trenger ikke IL Tempo-logo på brystet for å ha ære, men det er et knakende godt sjekketriks, sier Vogel og legger ikke skjul på at det er en vårkåt spiller som nå ankommer Trondheim for å ta steget inn i Club Wonderland-miljøet.

IL TEMPOS TREDJE BRØDREPAR
Duoen Andreas og Eirik Bjørnhaug følger tradisjonene i IL Tempo og blir nå klubbens tredje brødrepar. Joakim og Eirik Rønning var det første, mens Erik og Ove Hoff var et godt nummer to. På spørsmål om Eirik og Andreas, aka. Andy, føler de har mye å leve opp til som brødrepar, fnyser de i kor og kommer med et par raske antydninger.

- Hva har de gjort som vi ønsker å gjøre? Tape, tape og så skryte av det? Vi er en vinnerduo, vi skal frelse IL Tempo. Jeg blir forundret om spillere som Eirik Rønning og Ove Hoff blir å finne i startelleveren stor lenger, slår Eirik Bjørnhaug arrogant fast.

PS: Ove Hoff sier i en kommentar at Bjørnhaug ikke engang skal stole på sin egen skygge, og langt fra egne medspillere, på neste trening...

:: Diskusjonsforum ::
Er IL Tempo nå i stand til å gå gjennom resten av sesongen uten tap?

Forum
 
Det skjedde