SØNDAG 9. MAI 2004

Kapteinens krumspring
IL Tempo - Mausund 6-1

Om seieren...
"Jeg tok det for gitt at vi skulle vinne denne kampen. Når IL Tempo prater om opprykk, er Mausund i alle fall et av lagene som skal feies av banen. Mausund gav oss altfor mye rom og med så god tid på seg er IL Tempo-spillerne faktisk gode nok til å spille ut ethvert lag. Det føltes som om vi hadde mye rom selv om vi forsvarte corner innenfor egen 16-meter."

Om Frank Halvei...
"Den jobben Halvei gjorde som indreløper 20 minutter i første omgang var helt ok, men det var i 2. omgang som spiss Halvei virkelig fikk vise sitt enorme potensiale. Gjennom å binde opp to midtstoppere gjennom deler av 2. omgang, fikk Bjørgum og Holan boltre seg på sidene og Halvei var ikke snauere enn at han tok mer enn ett returløp før oksygenopptaket gjorde seg bemerket. Viste dog prov på stor arroganse da han spaserte seg gjennom de siste 20 minuttene av kampen."

Om blå fotballsko...
"Selv om valget på fotballsko kan virke noe tilfeldig, har jeg i en årrekke vært en trendsetter i Gimse og på Brekkåsen. Ungdom ser opp til meg og jeg forsøker etter beste merke og operere under flotte idealer slik at ungdommen på Brekkåsen kan utvikle seg til å bli fremtidige idrettshelter som vi gamle kan glede oss over og applaudere."

Hva nå..?
"Revansjeoppgjør mot National på onsdag. En kamp vi må vinne. Styrker muligens laget med Vegar Olsen og en til fra IL Tempo II. Slår vi National er tapet mot dem sist kansellert og vi står igjen med blanke ark. Det hadde virkelig smakt og med knallhard jobbing defensivt er vi utvilsomt gode nok til å være bedre enn dem offensivt..."

:: Diskusjonsforum ::
Har du sett stopperesset?

Forum
 
Det skjedde