TORSDAG 6. MAI 2004

IL Tempo utvider sin sportslige horisont:
STIFTER IL TEMPO GOLF

(IL Tempo golfklubb) I det reneste blitzregnet speilet i dag daglig leder Erik Eikebrokk seg i glansen av en rekke kameralinser og svette isser. Oppmerksomheten lot seg ikke vente på da IL Tempo innkalte til pressekonferanse. Det de fleste trodde var presentasjonen av IL Tempos siste spillerkjøp, viste seg å være et skalkeskjul for den ikke mindre interessante utvidelsen av klubben. Oppstarten av IL Tempo Golf kommer få måneder etter at IL Tempo Håndball ble født.

- Det er meg en ære å erklære IL Tempo Golfklubb for åpnet. Selv om de fysiske mangler av både klubbhus og golfbane gjør det umulig å slå hole-in-one allerede denne sesongen, vurderer klubben fortløpende områder hvor det er mulig å svinge kølla uten å risikere for store skader. Flere hageetablissement er allerede testet, samt flere av byens parkarealer. Onde tunger hevder til og med IL Tempo har testet Leangen Travbane, og det mens travløpet pågikk, skal man tro Joakim Rønning og Frank Halvei rett.

STOR ETTERSPØRSEL
Til grunn for denne overraskende og særs gledelige nyheten, må det plutselige golf-viruset som har rammet IL Tempo, ta mye av skylden for. Den nye folkeidretten har slått ned som en bombe også i IL Tempo-leiren og flere spillere er observert daglig på flere av regionens driving-ranger og golf-simulatorer.

Erik Eikebrokk stiller foreløpig sterkest med 18,3 i handicap, mens Steinar Larsen, Magnus Sarheim og Tor Haakon Bjørgum er i fasen rett før grønt kort og spilletillatelse på bl.a. Byneset, Stjørdal og Trondheim golfklubb. Joakim Rønning, Frank Halvei og Fredrik Lamøy skal også ha svingt kølla de seneste årene, dog uten å ha oppnådd status som handicap-spiller enda.

KONKURRANSEBEFENGT MILJØ
Foreløpig terminliste er satt opp og minst annenhver lørdag fremover vil 3-5 IL Tempo-spillere ikledt skotskrutet kilt, beret og gule hansker, kyle baller out of bounce, kaste køller i frustrasjon og bryte alle former for etikette vi lærte på teorikurset.

Som opptatt medlem i IL Tempo Golf, antas det at grønt/hvitt kort, golfsett og de riktige klærne er anskaffet, slik at regionens tre golfbaner kan settes som oppmøtested kl. 09:00 på lørdager, med utslag for vår firer-flight en halvtime etterpå, etter intensiv oppvarming på rangen.

Fuglesang, gressets morgendugg, og sommersolas regnbue i alskens farger er en opplevelse for livet. Ingenting er som det første utslaget med driveren på hull 1. Godt og vel 200 meter, før du fister frem 3'er-jernet og kliner til uten overdreven betenkningstid. Ballen lander perfekt foran vannet, 50 meter før greenen, perfekt for innspill. Pitchwedgen er i dag din beste venn og et fjærlett innspill med gudenes følelse gir deg dagens første birdiemulighet, men så var det denne forbanna puttingen. Morgendugget har gjort greenen hakket tregere enn vanlig og flagget vaier i en stille bris mot høyre.

:: Relatert ::
Stjørdal Golfklubb
Trondheim Golfklubb
Byneset Golfklubb

:: Diskusjonsforum ::
Har IL Tempos bråkebøtter noe å gjøre på en golfbane?

Forum
 
Det skjedde