ONSDAG 14. APRIL 2004
Hentet fra det erotiske magasinet "LÄDERHOSEN"

"Tor Haakon Bjørgum snakker ut:
"RASER MOT HOMO-RYKTENE"

(Grimstad) En rekke frekke bilder i flere tabloidaviser den siste tiden, samt paparazzifotografier i det erotiske magasinet, Läderhosen, har gitt IL Tempos toppscorer, Tor Haakon Bjørgum, et homostempel han ønsker å kvitte seg med. Dette kan medføre at vi har sett "Haaken" i trange treningsbukser, hvite sko og diadem for siste gang.

- Jeg vil understreke at min legning er ett hundre prosent heterofil, og jeg håper nå at vi kan få en slutt på dette tullet. Alle kan se at bildene er manipulert og at noen forsøker å svekke min person, raser "Haaken" mot homo-ryktene mens han gestikulerer og fekter vilt med armene slik at vi bedre skal forstå hva han sikter til.

Det var etter en påskeweekend i Grimstad hvor solen stod på sitt høyeste og temperaturen lå faretruende opptil 20 grader, at "Haaken" ble tatt på fersken i å være litt for lettkledt. Selv om stjernespilleren er vant til å være i mediebildet, antok han at det var trygt å "være seg selv" i anonyme Grimstad. På ferie med familien ble Bjørgum igjen offer for homorykter, en gjentagelse av det som skjedde i 1998, da det gikk rykter om at han hadde forlatt familien og flyttet sammen med flere menn i et leilighetskompleks.

- Etter 3 år som et offer, måtte jeg flytte inn hos familien igjen for å få slutt på medieoppmerksomheten. Jeg tok meg ikke personlig nær av ryktene, men det voldte familien min så mye bry at det var det eneste rasjonelle jeg kunne gjøre, familiekjær som jeg er. I tillegg vil jeg understreke at det også bodde et individ av det motsatte kjønn i det nevnte leilighetskomplekset.

SPRAYDATE - EN IL TEMPO-TREND
Når vi logger oss inn på Bjørgums spraydate-profil, blir han med ett litt mindre snakkesalig og avvisende til ytterligere kommentarer. Han understreker dog at Spraydate er blitt en trend i IL Tempo, men bare for underholdningsverdiens skyld.

- Det var Fredrik Lamøy og Steinar Larsen som dro det i gang, nå kan du finne nesten hele IL Tempo på Spraydate, opplyser Bjørgum. Det viser seg etterhvert at han har rett. Også profiler av flere markante IL Tempo-ledere er å finne
på det populære flørtemediumet.

For de som husker IL Tempo-leder Erik Eikebrokk sin nyttårstale, siterte han den gangen uttalelser fra Tor Haakon Bjørgum om at 1/10 av alle nordmenn var homofile. Videre konklusjoner fra Bjørgum var at ettersom ingen IL Tempo I var av slik legning (0%), måtte 2/10 IL Tempo II-spillere (4 stk) være homofile for å rettferdiggjøre balansen.

TRUER MED SØKSMÅL
Det er nå en snau uke siden homoryktene oppstod for andre gang og Bjørgum sier han nå har fått "oppmerksomheten" litt på avstand.

- Jeg ler av det hele nå, men for sikkerhets skyld har jeg engasjert en advokat som vil følge intensivt med i fortsettelsen og fremtidige søksmål mot lokale tabloidaviser kan være aktuelt om sjikanen, som jeg liker å kalle den, skulle fortsette.

Fra sin lett henslengte liggestilling på solsenga i Grimstad sier Bjørgum at intervjuet nå er over, før han vrenger av seg singleten og beordrer mor Bjørgum til å mikse en ny Strawberry Daiquiri. Idet vi forlater eiendommen dundrer "Club Tropicana" med Wham! over stereoanlegget.

:: Relatert ::
Se "Haakens" SprayDate-profil


:: Diskusjonsforum ::

Er SprayDate blitt en besettelse i IL Tempo?

Forum
 
Det skjedde