ONSDAG 24. MARS 2004
Av EMMANUEL DESPERADOS og OLRAM SLÅPEN (spion)

IL Tempo advarer Heimdal:
HOLD DERE UNNA OSHEIM!

HEIMDAL. Etter at den lokale kunstneren Vegard "Nilsen" Granly meldte overgang til Gimse foran 2004-sesongen (og så la støvlene på hylla) har Heimdal forsøkt å styrke angrepet. Spilleren Heimdal-treneren har lagt sin elsk på, skal i følge Verdens Undergang, være IL Tempo-talentet Thomas Osheim.

FERDIG MED HEIMDAL
Spilleren på sin side forteller at han var innom Heimdal før han signerte for IL Tempo og har forsikret IL Tempo-ledelsen om at han blir å finne i IL Tempo-trøya i alle fall denne sesongen. "IL Tempo har så mye å by på for tiden, både sportslig og utenfor banen, at det ville vært idiotisk av meg å skifte beite bare pga. enorme kronerullinger og tilbud om frynsegoder fra Heimdal sin side. Dessuten har Heimdal fortsatt til gode å utbetale feriepenger fra sist periode," sier Osheim.

Etter et 3 ukers prøvespill for den brasilianske strandklubben Palmengo, returnerte Osheim til spill for IL Tempo og Trondheim Indoor til stående trampeklapp fra tribunene sist helg. Selv om IL Tempo gikk ut i innledende var det en smørblid "Ozzy" som signerte autografer senere på kvelden. Det er ikke ofte du ser profesjonelle fotballspillere ta seg så god tid til fansen. I følge onde tunger inviterte han også to av dem med seg hjem.

- GRAVERENDE
Selv om Osheim ikke ser ut til å vise snev av interesse for Heimdal, er det en illsint nestleder Vidar Jenssen vi møter i døra på Fossegrenda. "I tråd med NFF og FIFA sine regler om overganger, er det et alvorlig regelbrudd at Heimdal kontakter spillere som er under kontrakt før de har fått tillatelse fra klubben. Vi vil vurdere å rapportere Heimdal til høyere instanser for å halshugge rette vedkommende. Jeg finner det graverende om store klubber som Heimdal skal få frihet til å herse med mindre klubber som ikke har tilsvarende slagkraft."

HEIMDAL UTØVER TASKENSPILLET
Verdens Undergang forsøkte i hele går kveld å komme i kontakt med ledere i Heimdal, men ble enten møtt av hylende fruentimmer eller ubehagelige mobilsvar. Vi fikk heller ikke svar på et titall ufine sms'er vi oversendte.

- Det er tydelig at Heimdal vet at de balanserer på en knivegg når de avviser enhver form for kontakt fra vår side. Til tross for ubehaget situasjonen har medført, er det godt å vite at IL Tempo-spillerne føler seg så hjemme i klubben at de glatt avviser "større" og "rikere" klubber, avslutter Jenssen før han smeller igjen døra i sinne.

ØNSKER SEG HEIMDAL-DUO
Skal vi tro spilleragent Vegard Bertelsen har han fått i oppgave av nevnte Geir Bekken å lure til seg to Heimdal-spillere. Duoen Thomas Holmsve og Brage Rimol har i lang tid terrorisert IL Tempo-keeperen innendørs og skal nå være på vei til klubben de elsker å slå.

Rimol skyter som en hest, mens Holmsve ser ut som en, skal vi tro Osheim som forteller at duoen er god som dynamitt og har en kjemi som bare såvidt overgås av Ben Holan og Osheim selv.

Agent Bertelsen på sin side vil ikke ut med om dette er en ren hevnaksjon fra IL Tempo sin side og hvorvidt han har vært i eller skal ta kontakt med Heimdal før han går i forhandlinger med spillerne.

:: Diskusjonsforum ::
Hva synes du om denne saken?

Forum
 
Det skjedde