TIRSDAG 23. MARS 2004
Av FRIMAND PLØSEN og GUDLEIK KNOTTEN (foto)

IL Tempo med ny fasade:
IL TEMPO-RENOVASJON

IL TEMPO (Luftslottet). Etter fire år med så og si samme look, har IL Tempo den siste tiden gjennomgått en renovasjon i mange ledd, oppgradering av vår sportslige satsing og utseendemessig.

3 LAG NESTE SESONG
Samarbeidet mellom IL Tempo I og IL Tempo II er allerede godt i gang, og selv om tannhjulene fortsatt mangler litt olje for å gå knirkefritt rundt, tyder mye på at det meste vil være på plass til sesongstart. IL Tempo Håndball på sin side er per dags dato i sin spede oppstart, med frontfigur og feminist Joakim Rønning i spissen. Serien starter til høsten og det er 10-15 opprykkssultne bringebær som med to treninger i uka anser opprykk fra 4. divisjon allerede i første sesong som høyst realistisk.

UTSEENDE
Etter 3 år i adidas-skjorter og store planer innimellom med lovnader om nye, har endelig draktsettet fra Kappa ankommet. 20 helsorte (og tettsittende) Kappa-drakter er klare for sin debutkamp, som trolig blir mot Steindølene tirsdag 30. mars i ABRA-hallen. Det er også bestilt et bortesett i helgult, men det må sys opp fra grunnen av i Italia og vil ta ytterligere noen uker å levere. Det er også planlagt draktsett til håndballaget fra tilsvarende leverandør i IL Tempo-fargene.

Det er trykket opp tall på draktene, mens navn er kuttet av praktiske og fremtidsrettede årsaker. Logo vil koste mellom 2- og 3000 kroner og vil trykkes på så fort økonomien tillater det. Sponsor- og dugnadsansvarlig Ronnie Gjevik jobber for tiden med flere potensielle sponsorer og mye tyder på at han får den første på plass allerede før seriestart.

MASKOT
Alle klubber med respekt for seg selv må ha en maskot, så også IL Tempo. Mange "figurer" har vært nevnt, men i forbindelse med den nylanserte logoen blir "ørnen" vår nye frontfigur. En poll vil avgjøre hvilket navn maskoten vil bære. De 6 forslagene man kan velge mellom er :

a) Børre b) Cæsar c) Lorenzo
d) Mogens e) Socrates f) Varg

Avstemningen avsluttes 15. april, hvor forslaget med flest stemmer blir vinneren. Det er også planer om å "ansette" en maskot og få sydd opp et ørne-kostymet til Kyrre.

LOGO
En Raufoss-kunstner arbeider for tiden med IL Tempos nye logo, og selv om et utkast av logoen allerede er presentert og benyttet på c53twve0h_db478742.no, vil logoen gjennomgå frekvensielle forbedringer i den nærmeste fremtiden. I sentrum er IL Tempo-maskoten og klubbens to farger (gult og sort) er beholdt.

HJEMMESIDEN
Også hjemmesiden har blitt utsatt for en mindre forandring utseendemessig, og i dag går på en måte startskuddet for den nye sesongen, med hyppige oppdateringer både for IL Tempo I og IL Tempo II. Treningskamper venter for begge lag i den nærmeste fremtid og antallet treninger vil øke til 2 etter påske.

Utover sesongen vil også alle profilene oppgraderes, både i fasong og innhold.

:: Diskusjonsforum ::
Hva synes du om IL Tempos nye look?


Forum
 
Det skjedde