SØNDAG 11. JANUAR 2004
Av FRIMAND PLØSEN og SOLAN GUNDERSEN (fax)

IL TEMPO PÅ VEI TIL DANMARK!

INDRE ØSTFOLD REISEBYRÅ (Satelittelefon). Om alt går som smurt, reiser IL Tempo I og II til Tversted i Danmark i juli for et ukes langt treningsopphold. Selv om uka har et upopulært alkoholpåbud hengende over seg, er det ventet at alle spillerne ønsker å delta på denne sportslige oppturen. Mye tyder på at spillerne allerede nå vil begynne krigingen om de 20 plassene som er stilt oss disponible. Til grunn vil trolig treningsoppmøtet ligge.

Det er satt av tid til 2 treninger daglig av en varighet på mellom 1,5 og 2 timer. Hvorvidt vi benytter oss av denne tiden, eller ønsker mer, får de sportslige resultatene på vårsesongen avgjøre. Treningen finner sted på nydelige gressbaner ca. 5 minutters kjøring fra hotellet.

Av fritidsaktiviteter kan vi nevne flere golfbaner innen 1/2-times kjøring fra hotellet, samt tennisbaner, sauna, bordtennis og biljard. Spesielt saunaen skal ifølge onde tunger ha en sterk tiltrekningskraft for IL Tempo II-spillerne, med Ståle Petersen og den solariumsfriterte Kenneth "Jack Bauer" Aalbu i spissen.

Feriehotellet Tannishus, som hotellet heter, er et av de siste opprinnelige badehoteller ved Vesterhavet og ble grunnlagt så tidlig som i 1896. Med sin beliggenhet i Tannisbukten, er det kun 200 meter til en av de beste badestrendene på vestkysten av Danmark.

Herligheten koster ikke så mye heller. Faktisk ikke mer enn 4-5 våte byturer i Trondheim sentrum. For 5 dagers overnatting på hotellet i Tverstad, samt båtturen Oslo-Hirtshals tur/retur, kommer den totale summen per person seg på 2 550,-. De som ønsker å ha med bil på turen, må påregne en ekstra kostnad på ca. 150 kroner på båten.

Likevel er det helt avgjørende at minst halve spillergruppa viser interesse for dette flotte tilbudet vi har fått fra Indre Østfold Reisebyrå. Målet med turen er selvsagt å forberede seg foran en viktig høstsesong, men også å knytte ytterligere bånd. Mens IL Tempo II ryktes å interessere seg for bruning av kritthvite trønderkropper og muskelbygging, vil IL Tempo I trolig vie dagene til intensiv pokerspilling og høy sigarføring utover natten i den lokale saunaen.

Styret vil utover våren ta en nøye gjennomgang med den totalte spillergruppa for å ta stilling til om det ligger tilstrekkelig interesse rundt turen, slik at planleggingen kan starte. Ronnie Gjevik skal allerede være i gang med å knytte kontakter i Trondheimsregionen, slik at mulighetene for store inntekter gjennom intensivt dugnadsarbeid vil være med på å gjøre turen langt billigere.

Forum
 
Det skjedde