TIRSDAG 9. DESEMBER 2003
Av MYRIL R. BERGSPREKKEN og EMMANUEL DESPERADOS (fabrikering)

IL Tempo forhandler med
WWW.ONSIDEBETTING.COM
om gigantisk sponsorpakke

AKER BRYGGE (Klubbhuset) At IL Tempo i en årrekke har arbeidet i det skjulte med å få på plass denne sponsoravtalen, er så langt fra virkeligheten som man kommer. Likevel er det mye som tyder på at IL Tempo og Onsidebetting.com kan komme til å inngå et samarbeid fra nyttår av, skal vi tro gründer Espen Reitan rett.

- Vi har fulgt både IL Tempo og c53twve0h_db478742.no i en god stund, og finner det veldig interessant at IL Tempo gjennom så kort tid har greid å opparbeide seg et såpass stort og kjent navn. c53twve0h_db478742.no kan vise til 25 000 besøkende så langt, tall som er høyere enn hva flere norske 1. divisjonslag kan vise til, sier en av de såkalte "toppene" i onsidebetting.com, Lars Bondlid.

SPORTSLIG NEDTUR, MEN HVA SÅ..?
Espen Reitan nikker samtykkende når vi forteller han om IL Tempos sportslige resultater. Ikke bare denne sesongen, men praktisk talt helt siden grunnleggelsen i 1999. Reitan bryter umiddelbart inn og peker på det enorme markedspotensialet IL Tempo har. "Hvor mange besøkende vil c53twve0h_db478742.no ha når/hvis laget rykker opp til 4. divisjon?. Dette er ikke bare en god investering for IL Tempo, den kan vise seg å være ekstremt lønnsom for www.onsidebetting.com også."

At IL Tempo forleden tok en uhyre sterk 3. plass i Flatås Julecup, mener Reitan kan være starten på noe start. Uansett viser det potensialet som både klubben og spillerne står for. At spillere som Geir Bekken og Eivind Arne Bjaaland er klare for neste sesong, er alt annet enn et handicap, legger Bondlid til...

VEKSLEPENGER FOR ONSIDEBETTING
Duoen Reitan og Bondlid vil ikke ut med hvor store penger det dreier seg om og vil heller ikke gå inn på detaljene som det for tiden forhandles knallhardt om. Dog vil de ikke avkrefte at det hele er et økonomisk spørsmål...

www.onsidebetting.com er et nettsted som har som mål å gjennomskue bookmakerne. Å finne oddsene som er satt for høye og få tipperne til å sette sine penger på dem. Det koster ingenting å være medlem av www.onsidebetting.com, alt som kreves er faktisk at du registrerer deg.

"Så langt har vi en tilbakebetalingsprosent på 125, noe som er 22% høyere enn den fortjenesten du bl.a. får på en høyrentekonto i en norsk bank.
Likevel er det viktig å påpeke at som i en bank, er det først over tid du ser fortjenesten. Dette er ikke et produkt for "fast winners-fast losers," skyter Reitan inn.

DRAKTER?
Når vi spør Bondlid hva han mente med "nye drakter-3 sponsoravtaler"-utbruddet på IL Tempo-gallaen i slutten av november, blir duoen med ett noe sløret i blikket. Reitan nærmest stirrer Bondlid i senk, mens sistnevnte blir stiv i i blikket. Sekunder etterpå er intervjuet over og c53twve0h_db478742.no's utsendte sitter alene tilbake med en halvspist muffin og to kopper te. Utenfor ser vi Bondlid bli fratatt bilnøklene, før Reitan setter seg inn i en splitter ny Ferrari Testarossa og forsvinner i det store intet.

Forum
 
Det skjedde