ONSDAG 8. OKTOBER 2003
Av GUDLEIK KNOTTEN og HALLSTEIN BRONSKIMLET (foto)

Bitter Bondlid til c53twve0h_db478742.no:
"FØLER MEG DOLKET I RYGGEN"

CENTRUM BOWLING (GB) Lars Bondlid vet ikke om han kommer til å spille flere kamper for IL Tempo. I alle fall ikke så lenge Geir Bekken er trener for klubben. Mellom bowlingslagene sent i går kveld, delte Lars Bondlid sine innerste følelser med Gårsdagsbladets utsendte Gudleik Knotten og fotograf Hallstein Bronskimlet.

- En trener bør jo være et eksempel for spillerne sine. Men nå som jeg har opplevd Geir Bekken på både godt og vondt, er jeg ikke i tvil om at jeg har sett meg lei på hans negative sider. I medgang er Bekken en utmerket trener, som alle andre trenere, men i motgang har han nå sviktet laget i flere kamper på rad. At jeg i tillegg blir vraket fra startoppstillingen per sms, føler jeg er et signal om at jeg er uønsket i klubben, sier Bondlid mens han kyler bowlingkula i renna i ren frustrasjon.

Lars Bondlid signerte for IL Tempo rett før overgangsvinduet stengte 1. september. Med en broket fortid som stjernespiller for Dokka-laget Nordre Land, var det andre forhold 22-åringen så for seg kom til å treffe han da han ankom Trondheim.

NEKTER Å TA TELEFONEN
Etter Bondlids soloutspill etter tapet for Stubban, har Geir Bekken flere ganger forsøkt å komme i kontakt med Bondlid, dog uten å ha lykkes.
- Jeg har ikke sett at han har ringt, men jeg har fått et par meldinger. Men jeg føler denne situasjonen som har bygget seg opp over tid, ikke kan løses over sms, kanskje heller ikke
over telefon. Jeg har stilt meg spørsmålet allerede om situasjonen kan løses i det hele tatt og om jeg bør be spilleragent Vegard Bertelsen om å se etter andre klubber.

Bondlid føler selv at han har bred støtte i spillergruppa. Også etter Stubban-kampen da han i et intervju freste og sa at han nektet å spille flere kamper for IL Tempo før Geir Bekken var fjernet som trener.
- Det er nytteløst å stille til kamp uten trener. Spesielt når laget stort sett består av en halvfeit fattigmannsdandy med pornobart og
en to meter lang dott som krydrer filming innenfor egen 16-meter med katastrofale tabber. Selv om jeg føler jeg jobber for to og legger ned en innsats som overgår de andre spillerne, blir det hardt psykisk over tid å alltid gå av banen med tap, selv om du er fornøyd med egen innsats, sukker Bondlid mens han stirrer apatisk ut i luften. - Da blir det for dumt at treneren ikke møter til kamp pga. at han er opptatt med å skifte dekk på bilen.

FØLER SEG UGLESETT
Den anvendelige backen forteller at han reagerte med forundring da nyheten om apelydene rettet mot kollega Fredric Vogel kom for en dag.
- Jeg beklager at Vogel følte det slik. Hjemme på Dokka er det normalt å hylle kampens beste spiller med apelyder og sjikanering av slaget som oppstod mot Steindølene. Det var nemlig ikke tilskuerne som laget apelydene, det var meg. Jeg forstår ikke hvorfor Vogel kritiserer publikum og motspillerne. Som fotballspiller bør man ikke ty til løgner og bløffmakeri for å skjule sine manglende ferdigheter.

Det var mot Steindølene at IL Tempo falt tilbake til gamle synder. Etter Geir Bekkens inntreden i laget mot Lade FK og Mausund (4-0 og 4-1-seire) så høstsesongen ut til å bli en positiv opplevelse for IL Tempo-hierarkiet, men etter utklassingen mot Valentinlyst, tok snuoperasjonen en brå vending på Rosenborg grus. At Bondlid ble vraket per sms, var vanskelig å svelge for spilleren som inntil han flyttet til Trondheim nylig, aldri hadde verken sett i eller pratet i en mobiltelefon.
- Jeg synes Geir Bekken kunne tilgodesett meg den verdighet at han burde kunnet meddelt vrakingen på en annen måte enn sms. E-post eller fax ville vært et adskillig mer akseptabelt medium for en sak av så personlig karakter, veser en blodsprengt Bondlid før han stikker en ny nål i sin hjemmelagde voodoo-dukke av Geir Bekken.

ØNSKER LIKEVEL Å SPONSE IL TEMPO
Selv om Bondlid har arbeidsproblemer med treneren, ønsker han likevel å bidra til å spore IL Tempo inn på veien mot å bli en toppklubb. Bondlid ønsker å inntre snarest i vervet som klubbens sponsoransvarlig og uttalte etter at intervjuet var over at han så ikke bort ifra at han kom til å sponse klubben med både hjemme- og bortedrakter i løpet av vinteren. Bondlid skal ha nære kontakter i Kappa-miljøet og skal allerede ha forhørt seg om en totalpakke.

Gårsdagsbladet har det siste døgnet forsøkt å komme i kontakt med trener Geir Bekken, men får via trenerens mobilsvar beskjed om at han for tiden befinner seg utligjengelig for folk flest på hytta i Meråker.

Forum
 
Det skjedde