FREDAG 29. AUGUST 2003

Magnus Sarheim er IL Tempos represtant:
DRØMMEMANN 2003

(www.drommemann.no). Nær sagt som ventet, dog i knallhard konkurranse med flere feterte b-kjendiser med fortid i reality-serier, ble IL Tempos Magnus Sarheim kåret til "Drømmemannen 2003" av norske kvinner. Kåringen har foregått på internett den siste måneden og bestod av en kvalifiseringsrunde og en finalerunde. Sarheim kvalifiserte seg til finalen i 12. time etter en protest fra IL Tempo. Sarheim kom inn som 11. mann etter at han ikke ble vurdert på lik linje med de øvrige deltagerne...

I finalerunden var "Sasha" fullstendig overlegen og hentet over halvparten av stemmene. Etter all sannsynlighet var det Sarheims strikke- og kokeferdigheter som avgjorde duellen med bl.a. Thor fra Big Brother 2003, Mr. Fitnes Kay et eller annet og en fotballspiller fra Eidsvold Turn.

Sarheim mottok sitt trofé dagen før han reiste til Ayia Napa og sier via satelittelefon at gratulasjonene har strømmet inn på mobilen de siste dagene og påført Sarheim ekstraordinære telefonutgifter ettersom han selv må betale utenlandsutlegget. Sex-tilbudene har vært både av det hyggelige og av det vulgære slaget, men det som skremte han mest var tilbudene fra en Othilienborg-spiller. Sarheim ønsker ikke å avsløre spillerens navn, men presiserer at det dreier seg om en profilert spiller fra 4. divisjonslaget.

Det er uvisst hva fremtiden nå vil bringe for IL Tempos "Årets Fitness 2002," men legger ikke skjul på at han ser for seg en karriere innen tv eller radio. "Jeg har ansikt for tv og stemme for radio," humrer Sarheim før han henviser oss til sin manager Fredrik Lamøy for øvrige kommentarer.


Forum
 
Det skjedde