TIRSDAG 19. AUGUST 2003
Av MELVIND SNERKEN og GUDLEIK KNOTTEN (foto)

IL Tempo forsikret i møte:
VIL SATSE PÅ HOFF

NISSEKOLLEN (Verdens Undergang) Via et møte med klubbens ledelse har Erik Hoff (24) og hans agent, Vegard S. Bertelsen, forsikret seg om at den tidligere kretslagsspissen fortsatt satses på i IL Tempo.

- Vi er blitt fortalt at Erik ikke blir fryst ut fra spissplassen, at han skal få sjanser - og at IL Tempo slett ikke skal spille fotball på en måte som Erik ikke kommer til sin rett i, forklarer Vegard S. Bertelsen.

Det siste har har vært viktig, all den tid Hoff selv har ment at laget i perioder ikke spiller på hans styrker som spiller.
- Det er ingenting som tyder på at det er bevisst. I IL Tempo fryses du ikke ut, sier Bertelsen bare tolv dager før transfer deadline.

PRISES LAVT
Spekulasjonene har vært der igjen. Denne gangen var det topplaget Lade FK som ønsket seg Hoff - trolig på lån i en sesong. Samtidig har lokalavisene spekulert vilt i at nyinnkjøpte Ben Shlomi Holan har vært så god på trening hos IL Tempo at det trolig ikke blir plass til Hoff.
- IL Tempo ønsker å beholde Erik Hoff. Det har vi fått høre på direkte spørsmål. Og det ønsket vi å vite, siden det spekuleres rundt så mangt, sier Bertelsen til Verdens Undergangs utsendte reporter Melvind Snerken.

Han poengterer at han, som Hoffs agent, måtte vite om klubben egentlig ønsker å selge. Fordi han da måtte gjøre tingene annerledes.
- De sier ikke at Hoff ikke er til salgs, men de priser han så lavt at øvrige klubber antar at spillerens kvaliteter står i stil til verdien.

Etter det Verdens Undergang vet, vil IL Tempo ha minst 10 000 øre for den korpulente drittsekken. 79-modellens kontrakt med "Gigantene" går ut sommeren 2012. Bertelsen mener det forstyrret Hoff veldig at det stadig er spekulasjoner som ikke har grobunn i virkeligheten.
- I disse økonomiske nedgangstider gjelder det å spare på skillingen og la daleren gå, sier administrerende direktør Erik Eikebrokk kryptisk til Verdens Ungergang.

BLIR MER SKJERPET
- Virkeligheten er at Erik har fått en konkurrent til på topp. Og det har vi snakket om, og vi har funnet ut at det er da helt greit. Det bør gjøre ham mer skjerpet, og Erik skal kjempe seg tilbake på laget - hvis han ikke får tillit mot Byåsen, avslutter Bertelsen.

- Jeg går ikke og tenker på hva som skjer hvis jeg ikke spiller mot Byåsen. Trolig taper vi, men det er ok, så lenge vi scorer flere mål enn motstanderen. Det er ikke noe tema hvem som spiller, så lenge vi vinner, sier Hoff, som trente for fullt på søndag, etter en vond ankel som satte han utenfor det sosiale lag nattestid lørdag.

Hoff sier han begynner å bli fortrolig med keeperrollen, back-rollen, kant-rollen, midtstopper-rollen og midtbane-rollen også i IL Tempo.
- Jeg spiller der treneren vil at jeg skal spille, sier Erik Hoff

Mot Byåsen på Lade kunstgress i morra spiller han trolig sentral midtbane for IL Tempo med fokus på å sette "Kurt" ut av spill med sene taklinger, skitne triks og ukvemsord.

- Kurt er som verdensrekorden i høyde. Du kan ikke hoppe over, men du kan gå rundt...

Forum
 
Det skjedde