ONSDAG 18. JUNI 2003

Stort trykk foran hatoppgjøret mot Lade FK:
LADE LOVER SEIER

(Obs! - Lade FK klubbhus) Bare dager foran oppgjøret mot Lade FK, har pensjonistforeningen på flystripa gått ut med en nyhetssak angående kampen. Lade FK omtaler IL Tempo som et udispiplinert lag med stor mangel på spilleforståelse med mere.

Søndagens motstander tar seg også den frihet å hakke på enkeltspillere og fnyser av IL Tempos varslede sommerform.

Erik Hoff blir omtalt som like stabil som trønderværet, mens Eirik Rønning og Frank Gunnar Dahl blir oppfordret til å bli hjemme på søndag og se barne-tv.

Om man skal le eller gråte av nyheten, avhenger trolig av hvilken side man ser saken fra. Fra Lade-hold er intensjonen trolig at saken skal puste liv i dårlig ild, uten at man bruker for mye kostbart avispapir. Fra IL Tempo-hold slår vi oss på magen og ruller på bordet etter en dyrebar tre-retters-middag. Faktisk er faren for IL Tempo-tap så liten, at ryktene om et skikkelig fylleslabberas på lørdagsnatten, virker ekstremt troverdige.

Det vil komme ytterligere informasjon om kampen på fredag (Før kampen) og kampprogram er under produksjon. Programmet vil denne gangen være gratis og er tilgjengelig for alle som måtte ønske å lese om hvordan IL Tempo leker seg til seier...


.: Diskusjonsforum :.
Har slike PR-stunt noe for seg?


Forum
 
Det skjedde