SØNDAG 30. MARS 2003

IL Tempo-stjerne lager reklamefilm
BEIDER GÅR TIL FILMEN

(Cannes) Det er ikke få mailer som daglig leder Eikebrokk har mottatt den seneste tiden, hvor supportere og medspillere har lurt på hvorfor ikke Vegard Bertelsen har vært på trening/kamp. På grunn av ekstraordinære omstendigheter, har det ikke vært mulig å avsløre dette. Saken er nemlig den at Vegard Bertelsen akkurat har avsluttet innspillingen av sin filmatiserte bok. Bertelsen ført som kjent nøye og detaljerte oversikter over personer han mislikte og hatet sterkt. Denne boken har nå blitt filmatisert, og vil være Norges bidrag i filmfestivalen i Cannes-ikke.

Billetten til "Bend it like Beider" ble umiddelbart revet bort og kasserer Morten Berg, som var på premieren, sier filmen vil være en opplevelse både for familie og venner, ikke minst lagkamerater. Det er en og annen nesetyver ute og går, men det gjelder å ikke se så alvorlig på alt. Det er især Tor Haakon Bjørgum, Thomas Sundberg og Joakim Rønning som får gjennomgå.

Bertelsens neste oppdrag, skal i følge undergrunnsmagasinet Undergrunn, være 2003-utgaven av Nike-reklamen. Bertelsen skal sammen med andre stjerner som Ronaldo, Henry, Davids, Figo og Steinaldo de neste ukene spille inn en 3-minutters lang reklamefilm som trolig vil bli en landeplage utover høsten. Beider har i følge sin egen agent, seg selv, kommet frem til en økonomisk meget god avtale med Nike om bruken av Nike Mercurial Vapor i rosa farge. Skoen er perfekt formet til Beider sine føtter og vil trolig føre til økt dominans på venstrebacken den kommende sesongen.


Forum
 
Det skjedde