ONSDAG 12. FEBRUAR 2003

IL Tempo-spiller med nytt show:
Mobber medspillere

(Theatercaféen) Nesten hele kjendis-IL Tempo fikk unngjelde i forestillingen "Jeg er ikke Beider," på utestedet "Dicks," i går kveld. Vegard Bertelsen leverte en brennhet forestilling som allerede har satt sine spor i IL Tempo-leiren.

Om Steinar Larsen:
"Jeg fikk høre på byen at Steinar Larsen er sur på meg. Åååhhh!. Én ting er om Espen Lie er sur på deg, men her snakker vi om en tass på 1,60 meter som opptrer like femi som Blomster-Finn."

Om Magnus Sarheim:
"Om Magnus Sarheim har én centimeter dypere utrigning, kalles det ikke overvektig, men transseksuell."

Om Frank Halvei:
"Det er typisk Frank Halvei å gifte seg med en stylist. Jeg er sikker på at hun trimmer skjegget og putter på ham mascara før han v
åkner om morgenen. Forsiktig, slik at han ikke brekker noe."

Om Kyrre Kristiansen:
"Frisøren hans er e-verket."

Det handler mye om korpuleringens kunst og om Steinar Larsen, gjerne i samme åndedrag, og vi får høre hvilke medspillere han ikke liker, hvilke han ikke kan fordra og de han simpelthen kunne tenkt seg å tofotstakle forfra i kneskålhøyde med knottene først.

Vi har sett han på TV. Lest om han i avisene, vi har fulgt han tett i "Bertelsens Katt" og vi har alle lest diktene hans på baksiden av melkekartongene. Høydepunktet kommer når Bertelsen prater på sitt mest nedlatende om Steinar Larsen. Bertelsen flekker sitt "Beider-flir" og vi vet ikke helt om han tøyser bare for tøysets skyld eller om mannen er lurere enn blondie-imaget han koketterer med.


Forum
 
Det skjedde