TIRSDAG 21. JANUAR 2003

Fotballkretsen offentliggjorde oppsettet:
-JEG ER IKKE REDD

(Fotballkretsen) Det er intet fryktinngytende oppsett, daglig leder Erik Eikebrokk, mottok på sitt kontor natt til tirsdag. De garveste motstanderne må vel strengt tatt sies å være Trygg/Lade, Byåsen og Steindølene, klubber vi for lengst har lagt for hat. Sekretær Vidar Jenssen har erfart flere av motstanderne både på godt og vondt og holder en knapp på Mausund som den sterkeste utfordreren.

Hva Mausund angår, er det en lang reise utover til Tautra (eller lignende) som står foran oss. Ryktene vil ha det til at Mausundvær er nærmest en dagsreise til sjøs, med om antall knop tilsvarer antall mål IL Tempo skal dunke i nettaket den dagen, er reisen trolig unnagjort på et par timer.

Vi har møtt tre av lagene under tidligere sesonger. Sist sesong møtte vi Flatås, sesongen før møtte vi Steindølene og Valentinlyst. Sågar støtte vi på Steindølene også for 2 sesonger siden, uten at de grønnkledde universitetspuddingene har greid å skremme vannet av oss med ballbesittende fotball og lekre hælspark.

I følge sikre kilder, skal Stubban og Lade FK være en gjeng bestående av halvfete pløser med solid overvekt fra underlivet og opp. Håret skal være drastisk redusert og overdrevne rynker medfører manglende orienteringsevne og dårlig radar. Omtaler seg selv som ringrever med blikk for det geniale fremfor det fornuftige, en tanke som har sendt begge lag lenger og lenger ned på tabellen for hver sesong som har gått. Gått hen i stillhet.

"Det finnes mange måter å tape fotballkamper på. IL Tempo praktiserte de fleste sist sesong. Nå skal vi snu på fjøla."
- Erik Eikebrokk

"Jeg nekter å bli med til Mausund, dere får ha en god tur."
"Klag på oppsettet. Vi må klage på oppsettet. Klag til Fotballkretsen."
- Tor Haakon Bjørgum

"Jeg reiser til Australia uansett, så jeg driter i det."
- Morten Berg

"IL Tempo bør greie dette, jeg taler av erfaring."
-
Vidar Jenssen


Forum
 
Det skjedde