SØNDAG 19. JANUAR 2003

IL Tempo forsterket laget:
FRANK GUNNAR DAHL SIGNERTE

(TIK-huset) Den tidligere Strindheim-kanonen Frank Gunnar Dahl, signerte i dag for IL Tempo. Det er ikke ventet at overgangspapirene blir godkjent av Trøndelag Fotballkrets før neste sesong, trolig en gang rundt sommerferien 2004, men likefullt er Frank, blandt venner, klar for å debuterte for "Gigantene" så snart som helst.

Ble tidlig kjent som en anvendelig høyreback, som har slått gjennom for fullt i Strindheim de siste sesongene. Tidligere lagkamerat, Eirik Rønning, gir kameraten de beste skussmål foran sin debutsesong.

I følge spilleragent Vegard Bertelsen, har Frank Gunnar få konkrete krav om spesielle klausuler i kontrakten sin, men Bertelsen forventer at han i løpet av kort tid skal få forfalsket en signatur som Fotballkretsen tar for god fisk.

For den som har mistet oversikten over hvor mange "Dahl'er" som har representert IL Tempo, er dette 4. Hverken Rune Dahl, Frode Dahl eller Andreas Dahl har enda scoret for IL Tempo, så mulighetene for en snarlig oppføring i rekordbøkene er så absolutt til stede for den hockeyinteresserte snabelkatten fra Strindheim-området.


Forum
 
Det skjedde