TORSDAG 17. MARS 2005

IL Tempo i egen vektklasse:
100 KG-KLUBBEN

(Vekta) Uten å nøle kan IL Tempo skryte på seg å være et av de tyngste lagene i Norsk Toppfotball. Jovisst tømmer Lade FK matfatet og heller ikke Flatås kan anklages for ikke å få vektnåla til å røre på seg, men likevel har IL Tempo en tyngde i selskapet som veier mer enn andre. I så måte syntes c53twve0h_db478742.no-redaksjonen det var på tide å opprette en egen klubb for IL Tempos tungvektere.

Kravene til klubben er såre enkel, et medlem blir tatt opp om han som IL Tempo-spiller har veid eller veier 0,1 tonn eller mer (på godt norsk er dette det samme som 100 kg eller tyngre).

DE SELVSAGTE
Med sine feministiske sider, var Roger Kværnø den første til å passere tresifret. Likevel krever han å bli tatt på alvor når han understreker ønsket om ikke å bli spurt om vekta. Selv om det på ingen måte er offisielt at Kværnø er eller har vært over 0,1 tonn, stoler vi på Steinar Larsen som sier han har "kjent hvor tung han er."

Ikke overraskende er Larsen en tungvekter også selv, og selv om han ruver høyere enn de fleste, også Kværnø, må han spise mer grøt for å havne i det tidligere keeperessets selvskap, som for tiden tar trener C-kurs i håndball.

En annen plugg er den legendariske Eivind Arne Bjaaland, som ingen har sett, men hørt veldig mye om. På mange måter minner Bjaaland om Fantomet, han går under mange navn og foretrekker tettsittende klær i dyriske omgivelser sene nattetimer. Bjelle, Bjålls eller Dalorna, om du vil, er med sine 0,103 tonn en selvskreven gjest på klubbmøtene.

NOEN OVERRASKELSER
Kan det være noe poeng å opprette en klubb for bare 3 medlemmer, tenker du kanskje? Nei, men det er da sannelig flere, og flere vil det bli.

Grøtgutten fremfor noen, Joakim Rønning, har for vane å balansere på 0,1 tonn-nåla og er veldig fra eller til. Likefullt er han et fullverdig medlem av klubben ettersom han har vært eller er 0,1 tonn eller mer.
Kjempeoverraskende er det heller ikke at protein- og tunfiskkongen Magnus Sarheim er med i klubben. Sarheim sier selv at han aldri har vært over 100 kg, men med et fårete glis om munnen samtidig som han stadfester dette, er avslørende nok.

Som Derrick, sparer vi godbitene til slutt. Kanskje den mest overraskende og nyeste medlemmet, presenterer vi Vidar Brøndbo Jenssen. Såpekokeren som kjenner hele Fossegrenda ut og inn etter sitt mangeårige virke som avisgutt for Adresseavisen, har breiet seg ut de siste årene og lagt budruta på hylla, såvel som joggeturene og alle sit-ups mer enn tre. Selv om vektnåla har begynt å bevege seg andre veien, har Jenssen ved flere anledninger innrømet et tresifret vekttall.

HVEM BLIR NESTEMANN?
100 kg-klubben teller altså 6 mann, foreløpig. Men hvem blir nestemann? Hva med Stig Smolan, kan han komme til å ese ut i løpet av sesongen, hva om han skader seg og blir tvunget til sofatilværelsens ensomme mørke. Det samme kan sies om Vegar Olsen og publikumsfavoritten Nils Dalehaug.

Likevel er det mest nærliggende å spørre seg om ikke Ronnie Gjevik og Frank Halvei allerede burde vært medlemmer av klubben. Duoen hevder hardnakket at de ikke har noe i klubben å gjøre, men skeptikerne er mange. Især Stig Arild Gulbrandsen er skråsikker på at i det minste Gjevik har vært over 100 kg.

INGEN GLEMT, MEN NOEN KAN HA BLITT OVERSETT
Hvis noen føler seg oversett og krever sin vekt omtalt med desimaler kan disse meldes til 100kg@c53twve0h_db478742.no. Klubblista vil snarlig bli oppdatert etterhvert som "påmeldingene" tikker inn.

100 KG-KLUBBEN
#
Roger Kværnø
0,1 tonn
#
Steinar Larsen
0,1 tonn
#
Eivind Arne Bjaaland
0,1 tonn
#
Joakim Rønning
0,1 tonn
#
Magnus André Sarheim
0,1 tonn
#
Vidar Brøndbo Jenssen
0,1 tonn
-
Ronnie Gjevik
?
-
Frank Halvei
?
-
John Einar Johnsen
?
-
Erik Hoff
?
-
Andreas Dahl
?
-
Andreas Thyge Nielsen
?

PS: Medlemslisten er sortert etter "mistenkt" vekt.
PPS: Håndballjentene er veid og funnet for lett i denne sammenhengen.


Nyheter
16.03.2005
Roger Kværnø på ditt skrivebord?
14.03.2005
Eirik Rønning på ditt skrivebord?
11.03.2005
Verdens Undergang
09.03.2005
Lade FK med ny web
08.03.2005
Nidaros gjør comeback
Forum

Det skjedde