TORSDAG 13. OKTOBER 2005

"Verdens beste innebandylag" klar for
SERIEPREMIERE!

(Regnbuen og luftslottet) Om ikke IL Tempo Innebandy allerede har skremt vannet av sesongens motstandere i 2. divisjon bedrift, bør i alle fall lag som Deriga, Lokomotiv Carbomat og Netcom være tørr bak ørene nå. Med stjernenavn som Frank Gunnar Dahl, Inge Stokvik, Espen Olsen Lie, Per Andersson og Per Pedersen på blokka, stilles det store forventninger til laget denne sesongen.

Per Pedersen har i en årrekke, om man tar med Uglas få kamper denne sesongen, vært en bærebjelke i toppen av norsk innebandy. Pedersen er snarlik Magnus Sarheim i utseende, men fremstår som stopperkjempens rake motsetning innenfor innebandyrinken. Egoistisk som få, kjapp i svingene og opererer på veldig lite arbeidsområde, ja, han arbeider generelt veldig lite uten ball. Til gjengjelg scorer han mål på egen hånd og fra de utroligste vinkler. Hevder selv han scoret 100 mål i 2. divisjon i fjor.

TIK-rekka aka Kylling-rekka
Det store spørsmålet IL Tempo-fans, spillere og supportere verden over nå stiller seg, er hvem som får æren av å bli 5. hjulet på vogna sammen med hockeygutta Olsen Lie, Stokvik, Dahl og Andersson. Blir det TIK-supporter Erik Hoff, som i en årrekke har kastet pucker inn på isen mellom 2. og 3. periode som en godt omen for dagens avgjørende periode?

- Jeg unner virkelig Erik Hoff denne muligheten. Å kjempe om poeng i med samme logo på brystet som sine store helter i TIK vil være en opplevelse Hoff aldri vil glemme. Da får det ikke hjelpe at det tekniske repertoaret ikke står i særlig godt forhold til sine nye lagkamerater, men alle lag trenger en klovn for moralens skyld, sier kompis og mentor Erik Johansen.

IL Tempo-rekka
Hvorvidt noen i TIK-rekka får æren av å spille i IL Tempo-rekka er foreløpig uvisst, men foran oppgjøret mot Lokomotiv Carbomat torsdag kveld, vil denne rekka trolig bestå av Finn Morten Moe, Erik Eikebrokk, Robert Kristiansen og Per Pedersen. Med Vidar Jenssen, Geir Bekken og Rønning brothers ute vil Rønning jr. få store utfordringer i å finne kombinasjoner som klikker bra sammen.

Hvem vil f.eks. få Mario Lemiuex-rollen i power play, hvem vil få Kris Draper og Kirk Maltby-rollen i undertall og plukke en rekke SHG (shorthanded goals), hvem er best på dropp, og hvem sendes i utvisningsboksen når Finn Morten Moe sender pasning etter pasning over vantet og blir straffet av dommeren for uthaling av tida. Tør vi tippe på Olsen Lie eller Dahl, da disse to har mye erfaring hva denne viktige jobben angår.

Selv om IL Tempo trolig ikke vil være avhengig av spesielt mye støtte mot Lokomotiv Carbomat, er det på sin plass å understreke at show- og underholdningsfaktoren kan bli meget høy, og at IL Tempo-supportere verden over anbefales å kjenne sin besøkelsestid kl. 1900 i Dora-hallen. Møt opp!

IL Tempo vs. Lokomotiv Carbomat, 19:00 i Dora-hallen
TIK-rekka: Finn Morten Moe, Espen Olsen Lie, Per Andersson, Inge Stokvik, Frank Gunnar Dahl
All star: Finn Morten Moe, Erik Hoff, Robert Kristiansen, Per Pedersen, Erik Eikebrokk

:: Relaterte saker ::
Spillerstallen 2005/06
Terminlista 2005/06

:: Diskusjonsforum ::
Hvem tar hjem poengplukker-troféet aka "Jenssen trophy"?


 

Forum
 
Det skjedde