FREDAG 1. APRIL 2005

Nekter å betale kontingent
GÅR INN I BIG BROTHER-HUSET

(Stockholm) På dagen da Tor Haakon Bjørgum skulle gjøre opp økonomisk for seg og betale kontingent for de fire siste sesongene, strandet forhandlingene mellom klubben og spillerens advokat og klubben ble servert et hånlig flir og et "dette er mitt siste og eneste tilbud"-utspill fra IL Tempos mestscorende fotballspiller. Bjørgums gjeld til klubben skal være på nærmere 5000 kroner, men skal kun ha tilbudt seg å betale 750 kroner. Bjørgum gidder ikke krangle over kontingenter og forlater nå denne verden for en stund og entret i natt Big Brother-huset i Stockholm.

- Jeg har alt å tape, ingenting å vinne. Nei, omvendt, mener jeg. Jeg har ingenting å vinne, men alt å tape. Mens resten har vært her over halve tiden, kommer jeg inn halvveis og er ikke like fysisk og psykisk medtatt som de deltagerne som har vært her hele tiden er.

HVA SKAL DU BRUKE MILLIONEN TIL?
- IL Tempo skal i alle fall ikke få noe. Ikke et øre. Jeg skal kjøpe meg klær, skaffe meg hybel, betale veiavgiften til bila, kjøpe meg alle de nyeste spillkonsollene og kanskje slette litt gjeld. Men sistnevnte er ikke det viktigste.

Det var 31. mars at Bjørgum fikk tilbudet om å hoppe inn i BB-huset på kortest mulig varsel da Big Brother måtte kaste ut en av de nyeste ankomne norske deltagerne. Big Brother oppga ingen grunn for at Michael kun fikk være i huset 4 dager, og nå er det altså IL Tempos egen Tor Haakon Bjørgum, dvs. ex-IL Tempo.

MANGE KJEKKE GUTTER!
Bjørgum er av mange omtalt som IL Tempos svar på en kloning av David Beckham og Vinnie Jones. Han skal visstnok dele samme metroseksuelle legning som Beckham og dele det samme temperamentet som filmstjernen Jones. Om dette er en god sammensetning før han entrer huset, er ikke Bjørgum i tvil om.

- Det er viktig å finne seg de sterkeste og gjøre dem til sine venner. Venner vokser ikke på trær så det gjelder å opprettholde lojalitet og passe på dem med omhu. Jeg har sett meg ut et par som virker som flotte mennesker og som innehar sterke personligheter.

IL Tempo ønsker Tor Haakon Bjørgum lykke til i Big Brother-huset og måtte du vinne den millionen du ønsker deg, enten IL Tempo blir belønnet eller ikke!

PS: Se Big Brother på TV Norge i kveld kl. 20:30.

:: Diskusjonsforum ::
Kommer du til å heie på Tor Haakon i Big Brother-huset?


Nyheter
29.03.2005
Ørjan Antonsen klar for comeback

28.03.2005
Åfjord ender ikke på 3. plassen.

22.03.2005
Steinar gjør ting han ikke kan

21.03.2005
Under Lupen: Nidaros

19.03.2005
IL Tempo-CSK 2-1