IL Tempo Country Club - et 3 stjerners stjernelag for små og mellomstore idrettsutøvere

   ‹ TO «DAMER» PÅ TO DAGER: Den ene dagen kysset han IL Tempo-logoen med tårevåte lepper. Dagen etter poserte han for sitt nye lag. (Foto: IL Tempo PLAY/Rema 1000/National Senior)

 FRA JESUS TIL JUDAS: Har Thomas Lervik ødelagt sitt ettermæle i IL Tempo?
03/03/17 › Nåværende og tidligere medspillere reagerer sterkt på Thomas Lerviks klubb-bigami.

 

 
 
 
Skrevet av
Erik Eikebrokk
 
 
 
 
 
 

   ‹› LES OGSÅ
   › 5. divisjon avdeling 3 › Tabell og resultater
   › Kalender › Terminliste for IL Tempo 2017

   › Statistikk › IL Tempo-børsen

   ‹› RELATERTE SAKER
   › 02/03/17 › Thomas Lervik er tapt for IL Tempo. Dette er hans siste hilsen
   › 01/03/17 › Thomas Lervik forlater IL Tempo til fordel for Nationalkameratene
   › 09/06/16 › I 2016 kan Thomas Lervik gjøre noe som er enestående i IL Tempo-historien


(Nidarvoll) På søndag var han IL Tempos største offensive trekkplaster. På mandag meldte han overgang til Nationalkameratene. På tirsdag fortalte han åpenhjertig om det tunge valget, og kysset IL Tempo-logoen med tårevåte lepper og skjelvende røst.

Thomas er en suveren type - både på og utenfor banen

På onsdag poserte Thomas Lervik (28) smilende med National-drakten (se bilde nederst i saken).

Litt som å kurtisere to «damer» på to dager? Akseptabel fremgangsmåte eller lite troverdig dobbeltspilleri? Kan Lervik noen gang returnere til IL Tempo etter dette, eller er ettermælet hans ødelagt for godt?

DELTE REAKSJONER
Tøffingen Vegar Olsen lar seg ikke provosere av den tabloide vinklingen.

– Det kan aldri bli for mange damer. To damer på to dager høres ut som en helt vanlig helg! Thomas er velkommen tilbake til IL Tempo, når som helst. Vi kommer til å savne ham, uansett hvem som måtte komme inn som erstatter. Suveren type, på og utenfor banen.

IL Tempo-trener Erik Hoffs bror, Ove Hoff, som spilte 50 kamper for IL Tempo mellom 2003 og 2006, er derimot av en helt annen oppfatning.

– #Judas!

TILBAKE TIL SOMMEREN?
IL Tempo-trener Erik Hoff, som foreløpig leder IL Tempo på muntlig kontrakt, er overraskende selvsikker bare dager etter Lerviks sjokk-beskjed.

Thomas Lervik
er såklart hjertelig velkommen tilbake
til IL Tempo!

– Thomas Lervik returnerer til når Erik Hoff vil det. Vi får gi han noen kamper med National - så kommer han tilbake, sier Hoff, som på tradisjonelt opphøyd vis omtaler seg selv i tredje person.

Optimismen deles av den eneste IL Tempo-spilleren som er yngre enn Lervik.

– Jeg hørte det var snakk om en reunion av ett eller annet slag, ja. Slike gjenforeninger bruker ikke å vare så lenge.

– Thomas er vel tilbake i IL Tempo-drakt etter sommerferien, tenker jeg. Og han er såklart hjertelig velkommen, sier Martin Husevåg.

Husevåg, født i 1992, er én av to IL Tempo-spillere - noen sinne - som er født på nittitallet. Den andre er Fabian Abueg Gomez.

SPØRSMÅL OM AMBISJONER
Før 2010-sesongen valgte Tor Martin Olsen å forlate IL Tempo for å spille 3. divisjonsfotball med gamleklubben Malvik. Olsen angret seg raskt, og re-signerte med IL Tempo få måneder senere. Han kjenner seg igjen i situasjonen.

Det var IL Tempo som gjorde
Lervik god, ikke
omvendt

– Ikke bra! I motsetning til Lervik gikk jeg til en klubb i en høyere divisjon på grunn av ambisjoner. Jeg tok ikke ti kjempeskritt tilbake, slik Lervik gjør.

Olsen blir provosert av at Lervik kysser én «dame» den ene dagen, for så å posere med en ny, dagen etter.

– Det var IL Tempo som gjorde Lervik god, ikke Lervik som gjorde IL Tempo gode. Jeg tror han skal slite med å finne bedre forutsetninger for å lykkes på fotballbanen noe annet sted enn i IL Tempo, sier Olsen hoderystende.

Olsen spilte sin forrige IL Tempo-kamp i 2015, borte mot Charlottenlund 2. IL Tempo vant 3-1, og Lervik scoret hat-trick.

ERSTATTERE
Ingen IL Tempo-spiller har levert flere målpoeng enn Thomas Lervik i løpet av de to siste sesongene. Kjente navn som Ole Bruseth og Kent Henrik Skalmerås er nevnt som mulige erstattere. Men ifølge én IL Tempo-spiller er det ikke Lerviks offensive bidrag som vil bli savnet mest.

– Å erstatte målene går greit. Det er verre med arbeidskapasiteten, sier André Larsen, som i 2001 visstnok skal ha hatt et maksimalt oksygenopptak (VO2max) på 71,8.

Det er det garantert ikke i 2017...


   ‹ JUDAS ELLER JESUS? Dagen etter at han tok farvel med IL Tempo, var Thomas Lervik på date med ny klubb. (Foto: Facebook/National Senior)


---
Følg IL Tempo på Facebook: 

Utviklet av EE33 for IL Tempo