IL Tempo Country Club - et 3 stjerners stjernelag for små og mellomstore idrettsutøvere

   ‹ RUSTFRI KJÆRLIGHET: Det er ikke manglende kjærlighet for IL Tempo som gjør at Lervik tar ut separasjon. (Foto: Rema 1000)

 Thomas Lervik forlater IL Tempo. Har signert for Nationalkameratene
01/03/17 › IL Tempo greide ikke å komme til enighet med Thomas Lervik om en forlengelse av kontrakten. I stedet har forrige sesongs beste poengplukker signert for gamleklubben.

 

 
 
 
Skrevet av
Erik Eikebrokk
 
 
 
 
 
 

   ‹› LES OGSÅ
   › 5. divisjon avdeling 3 › Tabell og resultater
   › Kalender › Terminliste for IL Tempo 2017

   › Statistikk › IL Tempo-børsen

   ‹› RELATERTE SAKER
   › 02/03/17 › Thomas Lervik forlater IL Tempo. Dette er hans siste hilsen
   › 28/02/17 › Etter kampen: IL Tempo 2-4 Kattem
   › 16/02/17 › Fjerdedivisjonslaget Kattem blir 2017-sesongens første test


(Nidarvoll) Ryktene begynte å svirre i tidlig februar. Først trente Thomas Lervik med gamleklubben National. Så spilte han treningskamp for dem.

I går kom bekreftelsen: Thomas Lervik forlenger ikke kontrakten med IL Tempo. Dermed står han fritt til å returnere vederlagsfritt til gamleklubben National.

POENGKONGE
Lervik imponerte alle i sin første sesong som IL Tempo-spiller. I 2015 ble han sågar årets spiller (6,23 i snitt), og klubbens toppscorer. IL Tempo endte på 4. plass i 5. divisjon avdeling 2.

2016-sesongen ble enda bedre. Lervik hadde bare Øystein Winsnes foran seg på børsen, og ble både klubbens toppscorer, poengplukker og fornemste servitør.

Det er dermed et stort offensivt hull som IL Tempo nå må tette. På sine 29 kamper scoret Lervik 22 mål og la 16 målgivende pasninger. Det gir et poengsnitt på 1,31 per kamp.


Ingen IL Tempo-spiller har stått for flere poeng enn Lervik på disse to sesongene.

ERSTATTERE I FLENG
Samtidig som overgangsryktene begynte å svirre og steg i kraft, sendte IL Tempo speidere ut på det åpne markedet for å finne en fullgod erstatter.

Håpet er nå at lettbeinte Ole Bruseth, som re-signerte for IL Tempo i 2016, skal levere minst like gode varer som Lervik gjorde. Det har også gått rykter om at tidligere Rissa-spiss Kent Henrik Skalmerås kan være aktuell som klubbens nye nummer 9. Skalmerås scoret 21 mål i 5. divisjon avdeling 3 i 2016.

André Larsen har også signalisert at han kan komme til å spille flere kamper i 2017, ettersom klubben har hele ni hjemmekamper denne sesongen, i motsetning til fjorårssesongens åtte.


   ‹ RETURKJØP: Thomas Lervik poserer smilende med sin gamle, nye drakt. (Foto: Facebook/National Senior)

---
Følg IL Tempo på Facebook: 

Utviklet av EE33 for IL Tempo