IL Tempo Country Club - et 3 stjerners stjernelag for små og mellomstore idrettsutøvere
   ‹ BLINKSKUDD: Heldigvis traff André Larsen oftere blink enn fotografen. (Foto: Trond-Erik Skåren)

Etter kampen Flatås 2-3 IL Tempo: Tallet er tre for hattrick-André
03/04/17 › André Larsen begynner å finne formen. I torsdagens treningskamp mot Flatås scoret han hattrick.

KAMPREFERAT

(Romolslia) Det var klasseforskjell på lagene allerede før kampen hadde startet.

Mens Flatås, tretti minutter før kamp, hadde lagt i stand en seriøs oppvarming med diverse øvelser og med en disiplin man ikke hadde sett maken til på dette nivået, så kjørte IL Tempo sin egen stil. Fire mann var til stede en halvtime før kampstart, allet hadde økt til åtte mann ti minutter senere, og rett før kampstart hadde man akkurat klart å skrapt sammen 11 skitne menn.

Spilldelen på oppvarmingen for IL Tempo var konkurranse i å slå mest tunneller.

Men når kampen settes i gang, så er det IL Tempo som viser klasse. Det ene angrepet etter det andre rulles opp. Før det har gått 20 minutter kunne det faktisk stått 4-0. Trond-Erik Skåren er farlig frempå ved to anledninger, og nevnte Skåren kjører igang et klasseangrep med Åsmund Nielsen. Innlegget fra Skåren havner perfekt hos André Larsen, som kanskje får for god tid på seg til å tenke på et mulig drømmemål. Ballen havner dessverre utenfor.

På andre siden av banen tar Eirik Ness Skåren opp konkurransen fra oppvarmingen og drar av to mann med to lekre tunneller før han slår et innlegg som dessverre klareres av Flatåsen.

Flatås har sine øyeblikk, men det nærmeste de er scoring i første omgang er når lagets midtbaneterrier dunker ballen i mål fra frispark fra tretti meter. Dessverre for Flatås, triller ballen vel mye i det de tar frisparket og målet annulleres.

Etter halvtimen får Larsen ballen på venstrekanten i drømmeposisjon. Man aner at noe er i ferde. Flatås sitt forsvar må ta til ulovligheter for å stoppe Larsen mens han skjærer inn fra sin kant. Larsen felles skrått tjue meter fra mål. Frisparket tar Larsen selv. Ballen skrus perfekt over muren og limes inn i krysset. 1-0 til IL Tempo.

Resten av omgangen ebber ut med mye nesten fra både Emil Hauge og Martin Husevåg, som med litt presisjon kunne vært alene med keeper.

Til andre omgang kommer Robert Preller, Ketil Thorsø og Bruno Cuelho inn for Trond-Erik Skåren, Vidar Jenssen og Øivind Stokland.

IL Tempo og ettmåls-Larsen er virkelig i siget i starten av andre omgang. Larsen setter ballen i mål både én og to ganger før andre omgang virkelig har startet. Etter at Larsen først blir tomåls-Larsen, etter å ha blitt spilt nydeligl gjennom av Ketil Thorsø, før han nesten like raskt blir tremåls-Larsen, og kampen ser ut til å være avgjort.

Den virkelige spikeren i kista kunne Øystein Winsnes satt. Ness Skåren er på raid og slår et strålende innlegg, men Winsnes ser kun skygger av ballen i skumringen av lyskasterene. Winsnes klarer ikke få til en skikkelig avslutning.

Flatås kjemper seg sakte, men sikkert inn i kampen. IL Tempo ser ut som de allerede har vunnet. Og da utnytter Flatås muligheten til å få med seg et godt resultat. Flatås kommer enkelt til på IL Tempo sin venstreside. Det defensive arbeidet prioriteres lite og Flatås sin back får stå og sikte ved to anledninger. Ved begge anledningene havner ballen i mål bak IL Tempos brlende keeper Bård Haugvik.

Det mest spennende som skjer de siste 15 minuttene av kampen er når Flatås sin midtbaneterrier prøver desperat å skape furore blant IL Tempos spillere. Flere biter på, men heldigvis fører det ikke til noe kort. Men Bruno Cuelho biter hardt, og dommeren går lei av Flatås-terrieren. Begge spillerene havner i boka hos dommeren.

Mer enn det er det ikke å si om denne treningskampen, foruten det faktum at IL Tempo har vunnet tre på rad.