IL Tempo Country Club - et 3 stjerners stjernelag for små og mellomstore idrettsutøvere

   ‹ IL TEMPO-FAMILIEN: Vidar Skaget Aune, Ole Kristian Indergård og Eirik Rønning får ikke støtte fra Steinar Larsen i sine fordømmelser. (Foto: IL Tempo PLAY)

 IL Tempo-spillere valgte bedriftscup fremfor kamp mot CSK 2. Tidligere helter reagerer med sjokk og vantro
06/09/16 › Søndag skulle IL Tempo spille en alt-avgjørende seriekamp mot hat-laget Charlottenlund 2. Likevel valgte mange spillere å delta på NM i bedriftscup og spille partnercup med Rosenborg dagen før.

 

 
 
 
Skrevet av
Erik Eikebrokk
 
 
 
 
 
 

   ‹› LES OGSÅ
   › 5. divisjon avdeling 3 › Tabell og resultater
   › Kalender › Terminliste for IL Tempo 2016

   › Statistikk › IL Tempo-børsen

   ‹› RELATERTE SAKER
   › 05/09/16 › Husevåg ble redningsmann på overtid: – Regner med spydspissplassen er min nå!
   › 04/09/16 › Etter kampen: Charlottenlund 2 v IL Tempo 1-2
   › 25/08/16 › IL Tempo klar for semifinale i Obos Cup: Ett av disse lagene blir motstander


(Trondheim) Med en heading mot himmelen berget Martin Husevåg spenningen i 5. divisjon med sitt seiersmål på overtid. Hjemme pleiet medspillerne stakkarslige sår etter å ha prioritert bedriftscup fremfor opprykkskamp med IL Tempo.

Tidligere IL Tempo-helter har vanskelig for å tro det de hører.


SJOKK OG VANTRO
Kyrre Kristiansen, som var med da IL Tempo spilte sin aller første fotballkamp i 2000, ser ikke bort i fra at spillerne kan ha gått sammen om et komplott.

– En sånn prioritering vitner om at en del av spillerne må være tilbakestående. Man kunne tro spillerne har gått sammen for å trenere hele prosjektet om opprykk.

Hårreisende!
Egoistisk!
Usolidarisk!
Desertører!

Rustne og knirkende IL Tempo-kropper er opplagt ikke i stand til å tåle en «to-dagers». Flere spillere meldte forfall like før avspark søndag. Noen forklarte det plutselige forfallet med skade eller slitasje. Andre dro en hvit løgn og skyldte på familie og jobb.

Sosiale medier, sladrevillige medspillere og syltynne forklaringer gjorde det til en enkel jobb å avsløre synderne.

KARAKTER 1
– Hårreisende! Den type aktivitet er ikke optimalt dagen før viktig kamp. Spillerne må ha visst at det ville bli umulig å spille kamp dagen etter. Uprofesjonelt, karakter 1! raser Ole Kristian Indergård, som spilte 15 kamper for IL Tempo fra 2005 til 2010.

Konsekvensen var at av en spillertropp på totalt 25 spillere, meldte kun 13 seg disponible til søndagens kamp. Og flere av disse 13 haltet allerde før dommeren blåste igang kampen.

– Personlig synes jeg slike prioriteringer er egoistiske, sier Indergård.

Han får støtte fra flere ex-spillere.

– Forferdelig prioritering, sier Stian Finckenhagen kort og tørt.

DESERTØRER
Hadde det ikke vært for Husevågs matchvinner-heading på overtid, ville kommende torsdags «seriefinale» mot Melhus vært uten betydning.

Jeg forventer
at hoder ruller
om opprykket
går fyken!

– Dette er uholdbart. Hva har skjedd med solidariteten? spør Vidar Skaget Aune, som opererte som IL Tempos selvutnevnte hærfører fra 2010 til 2012.

De siste fire årene har Aune ledet IL Tempos største - og eneste - supporterklubb fra Oslo. Aldri har han trodd mer på opprykk enn før 2016-sesongen.

– Jeg forventer at hoder ruller om opprykket går fyken på grunn av dette!

I tillegg til bedriftscup, skal flere IL Tempo-spillere ha løpt maraton i Trondheims gater dagen før den viktige kampen mot CSK 2.

– Det blir bare for dumt. Desertørene må straffes! raser Aune.

IL TEMPO-FAMILIEN ER SKUFFET
Eirik Rønning, som spilte sin forrige IL Tempo-kamp så langt tilbake som i 2007, innrømmer at han også har gjort dårlige forberedelser dagen før kamp, men at dette tar kaka.

Jeg løp lange turer med traktordekk dagen før kamp

– Rett og slett dårlig gjort ovenfor hele IL Tempo-familien. Har gjort mye dumt selv, men det der er verre enn å gå på en byen-smell dagen før kamp.

Konsensusen er klar: Desertører, svikere, egoister. Usolidarisk, uprofesjonelt og tilbakestående.

Men fra ett hold får desertørene, svikerne og egoistene uventet støtte.

– Jeg var som regel ute og løp lange turer med traktordekk på slep kvelden før viktige kamper, og mener bestemt at det ga seg utslag i mange ekstra poeng for laget, sier Steinar Lindberg, fotballgeniet som tidligere gikk under navnet Steinar Larsen.

På torsdag spiller IL Tempo seriefinale mot Melhus. Med eller uten traktordekk-løp i beina...


---
Følg IL Tempo på Facebook: 

Utviklet av EE33 for IL Tempo