IL Tempo Country Club - et 3 stjerners stjernelag for små og mellomstore idrettsutøvere
   ‹ HELT SJEF. Bruno Coelho holdt en av IL Tempo-historiens lengste pep-talk'er. (Foto: Andreas Gullaksen)

 IL Tempo 6-1 Kolvereid IL. Bruno Coelho ledet IL Tempo til seier!
19/03/16 › Med Erik Hoff på rekordtidlig påskeferie tok Bruno Coelho ansvar for det taktiske opplegget mot langveisfarerne Kolvereid IL. Noe må ha fungert, for IL Tempo leverte årsbeste, og Coelho rula kula.


 
 
 
Skrevet av
Andreas Gullaksen

 
 
 

   ‹› LES OGSÅ
   › 5. divisjon avdeling 3 › Tabell og resultater
   › Kalender › Terminliste for IL Tempo 2016
   › Statistikk › IL Tempo-børsen

   ‹› RELATERTE SAKER
   › 17/03/16 › Odd Iver Røstad: – IL Tempo-angriperne trenger mer avslutningstrening!
   › 15/03/16 › IL Tempo-spillere i tottene på hverandre på trening: – Det var helt galehus!
   › 15/03/16 › Etter kampen: Byneset 5-0 IL Tempo

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 › KAMPFAKTA
   19/03/16 Romolslia kunstgress

 IL TEMPO
 KOLVEREID IL

6
1

   15° 1-0 Fabian ABUEG GOMEZ (Gullaksen)
   27° 2-0 André LARSEN (Gullaksen)
   33° 3-0 Andreas GULLAKSEN (Larsen)
   56° 3-1
   59° 4-1 Martin HUSEVÅG (Aagesen)
   66° 5-1 Bruno COELHO str (Gomez felt)
   84° 6-1 Andreas GULLAKSEN (Lervik)

  › IL TEMPO 4-3-3
19
Robert PRELLER
7 ••
35
Martin HUSEVÅG
6
34
Eirik NESS SKÅREN
5
23
Vidar GUTTORMSEN
5
36
Julian LERVIK ‹ 30°
5
14
Fabian ABUEG GOMEZ
6 •
7
Bruno COELHO © ‹ 30°
5
37
Adrian AAGGESEN
5
25
André LARSEN
6
46
Andreas GULLAKSEN
8 •••
29
Thomas LERVIK
5
  › BENKEN
38
Joao Pedro MESQUITA › 30°
4
39
Eirik GUTTORMSEN › 30°
5
avr (11)=5,73 » avr (13)=5,54

  
› Dommer: Maarten Cornelis VREUGDENHIL

  › Gult kort IL Tempo: (0)
  › Gult kort Kolvereid IL: (0)

  › Tilskuere: -

-
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
KAMPREFERAT

 

(Romolslia) Folk kom hanglende inn i garderoben - 45 minutter før avspark. Forfallene hadde haglet hele uken; rett før kampstart fikk vi enda flere: Jørn Ove Asklund trodde han hadde brukket ryggen mens han la sammen klær kvelden før kampen, mens Vegar Olsen hadde pådratt seg en klassisk manne-influensa.

Forfall meldte også begge de selvutnevnte toppkeeperne, dermed utespiller Robert Preller stille i mål.

André Larsen var på forhånd ikke overbevist om at IL Tempo kom til å vinne kampen! Den lynende optimismen fra nordlendningen skulle likevel vise seg å ha positiv smitteeffekt og bære frukter av gode synergier.

Motstanderlaget, Kolvereid IL, geografisk plassert i Nord-Trøndelag, rykket i 2015 opp fra 6. divisjon til 5. divisjon.

– Vi er i Trondheim både for å møte motstandere vi ikke har møtt før, for å få god 5. divisjonsmatching og for det sosiale, sa Kolvereid-trener Tor Inge Sandnes til IL Tempo PLAY før kampen.

Gameplan'en blir presentert av, for dagen, spillende trener Bruno Coelho på taktikktavle og gebrokkent norsk: Lavt og kompakt press, først kartlegge motstanderen og se hvordan de spiller, så utnytte den minste svakhet.

– Jeg er fus i alt, sa Bruno.

IL Tempo bruker midtbanen godt i oppbyggingen av angrepene - i stedet for lange, gampende pasninger bakfra - og truer med hurtige kanter i overgangene.

1-0 målet er av det direkte og effektive slaget; et langt utspark fra keeper, ballen stusses videre av Gullaksen, til Gomez, som lett drar av sin mann og fyrer av en utagbar volley.

En dyktig Robert Preller hindrer flere ganger utligning; først en en fin dobbeltredning, så en alene mot keeper-situasjon! IL Tempo er heldige som fortsatt leder 1-0!

Bruno Coelho var fus i alt

Kolvereid jager mål, men glemmer eget bakrom. Etter gode kombinasjoner mellom Gullaksen og Fabian Gomez, får Larsen en enkel jobb med å bredside inn 2-0.

Nå ruler IL Tempo. 3-0 kommer etter en fin stikker fram til Andreas Gullaksen fra Larsen. Avslutningen er kald og kontrollert til side for keeperen.

Dermed har både Gullaksen, Larsen og Gomez fått hull på 2016-jomfrua.

IL Tempo har hatt ballen mest, har brukt den best, og leder fortjent til pause. Kolvereid har hatt sine sjanser, men Preller har vært en solid sisteskanse.

Kolvereid gjør noen taktiske rokeringer i pausen og kommer mer med på midtbanen. Men det blir bare nesten, og IL Tempo stopper det meste av angrepene før det blir farligheter!

– Vi er altfor dårlige i duellspillet og gjør altfor mange individuelle feil, og strukturen i laget er fullstendig mangelvare, sa Kolvereid-treneren etter kampen.

Mamma! Mamma!
Så du at jeg scoret?

Ut av ingenting får Kolvereid slått en gjennombruddpasning som forsvaret til tempo ikke henger med på - typisk IL Tempo-baklengs - og alene med keeper må selv Preller kapitulere. Febrilsk IL Tempo-vinking med offsidehånda har ingen innvirkning på dommeren.

Kort tid etterpå er igjen Gullaksen på løp ute på flanken, denne gangen satt opp av Thomas Lervik. Gullaksen avanserer, utfordrer og slår inn i feltet hvor to medspillere kriger om ballen. Etter litt klabb og babb står Martin Husevåg på riktig sted til riktig tid, og får satt en fot på ballen. 4-1.

Målet var Husevågs andre i vinter, og dermed er han delt toppscorer sammen med Gullaksen og Lervik. Trioen har dobbelt så mange mål som André Larsen.

– Det var godt å endelig få spille på skikkelig underlag! Og enda artigere skal det bli når jeg blir litt bedre kjent med de rundt meg på banen, sa Husevåg.

Etter dette målet begynner IL Tempo-spillerne å bli merkbart slitne; konsekvensen er flere enkle feil, som Kolvereid bare nesten greier å utnytte. Løsningen er å holde mer på kula, senke risikoen og ikke bare storme i angrep som tidligere. Smart!

Fabian gjør som nevnt, holder på ballen, tar kula med inn i 16-meteren, og blir felt. Straffe!

Ikke alle var enige med dommeren i dét, men Kolvereid-trener Sandnes så ingen grunn til å tvile på mannen i sort.

– Jeg stoler alltid på dommeren, så når det ble dømt straffe så tror jeg også det var det...

Bruno Coelho finter ut keeperen og setter ballen trygt i mål.

Jeg stoler alltid på dommeren

Det gode spillet på midtbanen fortsetter og evighetsmaskinen Gullaksen løper fortsatt - denne gangen løper han ballen inn i målet nærmest på egen hånd.

– Mamma, så du at jeg scoret? ropte Gullaksen til ære for sin mor, som hadde kjørt 80 mil for å se sønnen debutere på sin nye hjemmebane.

Kampen ebber ut med halvsjanser til begge lag, men slitne bein og kropper stinne av pre-seasontrening får ta skylden for dårlig presisjon.

– Fantastisk innsats, guts og moral! Vi holder på positiviteten selv når ting ikke går helt etter planen og vi står samlet som et lag i medgang og motgang. Det er bare å glede seg til tiden fremover! sa Coelho etter kampen.

Neste treningskamp spilles onsdag 30. mars kl 20:00 på Romolslia kunstgress. Motstander er Sokna.DETTE BETYR BØRSKARAKTERENE:
1 HORRIBEL 2 FORSØKTE, MEN MISLYKTES 3 DÅRLIG 4 UNDERKJENT 5 MIDDELS 6 SOLID7 FORMIDABEL 8 MEGET GOD 9 DOMINERENDE 10 LEGENDE

 

Utviklet av EE33 for IL Tempo