IL Tempo Country Club - et 3 stjerners stjernelag for små og mellomstore idrettsutøvere

   ‹ POTET: Før var han en hardt-arbeidende og lojal sliter på flanken. Nå er Odd Iver Røstad også vikarierende assistenttrenerreserve. (Foto: Åsmund Nielsen)

 Viseassistentmanagerreserven slakter IL Tempo-angrepet: – De trenger mer avslutningstrening
17/03/16 › Odd Iver Røstad, som etter eget sigende var en mer enn habil avslutter i sine Ørland- og Bjørgan-dager, selv om han knapt scoret ett eneste mål, mener IL Tempo-angriperne må trene mer. – Spesielt på avslutninger!

 

 
 
 
Skrevet av
Erik Eikebrokk
 
 
 
 
 
 

   ‹› LES OGSÅ
   › 5. divisjon avdeling 3 › Tabell og resultater
   › Kalender › Terminliste for IL Tempo 2016

   › Statistikk › IL Tempo-børsen

   ‹› RELATERTE SAKER
   › 17/03/16 › Etter kampen: Byneset IL 5-0 IL Tempo
   › 24/02/16 › COPA: Disse trener mest og best i IL Tempo!
   › 12/12/15 › Spillerne har talt: – VI ønsker tøffere og bedre treninger!


(Brattøra, Trondheim) På fire treningskamper i 2016 har IL Tempo kun scoret fire mål. En tidligere IL Tempo-spiller med tøffeltilslag og upolert skuddfot mener IL Tempo-angriperne lider av mangel på kvalifisert avslutningstrening.

 
De har en lang vei å gå når det kommer til avslutninger

– De har en lang vei å gå når det kommer til pasninger og avslutninger. Dette er noe de bør trene mye mer på! slakter spilleren som går under økenavnet "Oddi".

STATISTIKKEN TALER FOR SEG
Røstad mener ytterligere analyse er overflødig, og at tall og statistikk taler for seg.

– De to siste IL Tempo-kampene jeg har sett har gitt NULL (0) IL Tempo-mål. Under minnecupen på Meråker, som forresten var alt annet enn minnerik, ble det også scoret lite mål, utenom på straffene.

Spissene må skjerpe seg, altså?

– Ja, de må opp noen hakk.

FIRE MÅL PÅ FIRE KAMPER
Fjorårstoppscorer Thomas Lervik åpnet vintersesongen med to mål mot Flatås, tidlig i februar, men har siden skutt med løskrutt. Magnus Sandnes scoret sitt eneste vintermål i bortetapet mot Lånke IL. André Larsen, som nærmest har garantert for toppscorertittelen i 2016, har ikke scoret i det hele tatt.

Spissene må opp noen hakk - minst!

Røstads flengende kritikk rammer spesielt midtspiss, tanksenter og kaptein - rørosingen Magnus Sandnes, som i 2015-sesongen kun scoret fire mål på 13 kamper.

– Magnus hadde et skudd (mot Byneset) fra seks meters hold som endte tjue meter over mål. Dét sier det meste!

Midtbanen, og andre servere, må likevel ta sin del av skylda for det elendige målsnittet, ifølge vikarassistentmanagerreserven.

– All skylda kan ikke legges på spissene, midtbanen må ta sin del av ansvaret.

KOLLEKTIVET
Røstad innrømmer at han med interesse har lest om den siste tidens klammeri og økte intensitet på trening. Om dette har positive eller negative virkninger på det sosiale kameraderiet, er ørlendingen usikker på.

– Har fått med meg historiene om krangling og tofots-taklinger på trening. Kanskje alle mann skal få ut sånne ting på kampene. Kanskjer er det nettopp dét laget trenger!

Er samholdet i laget ingenting annet enn en falsk fasade?

Spillerne holder tilsynelatende sammen og har gitt uttrykk for at mer temperatur og trøkk er noe laget trenger for å bli bedre. Røstad er likevel ikke sikker på om dette er den fulle og hele sannheten.

– Samholdet i laget virket god på kampen sist, men kanskje det bare er en falsk fasade?

TOPPSCORER
André Larsen, som signerte for IL Tempo midtveis i 2015-sesongen, er én av spillerne som har etterlyst tøffere treninger. Den tidligere futsal-stjerna har også gått hardt ut og pratet med store ord om at bare idioter unnlater å sette penger på ham som toppscorer i 5. divisjon i 2016-sesongen.

Røstad innrømmer at han fortsatt har til gode å gjøre som nordlendningen har bedt om.

– Han gjorde et bra innhopp (mot Byneset), men han noterte seg for lite annet enn ett skudd utenfor mål, og ingen innenfor. Men han tør å utfordre, så da vil det vise seg om han også terper litt på avslutninger.

Lørdag klokken 13:00 spiller IL Tempo første hjemmekamp for året; motstander er Kolvereid IL på Romolslia kunstgress. Strålende påskevær er meldt!
---
Følg IL Tempo på Facebook: 

Utviklet av EE33 for IL Tempo