IL Tempo Country Club - et 3 stjerners stjernelag for små og mellomstore idrettsutøvere
« 30/04/15 Reiserapport fra the Hoffs

   ‹ BRILLEFINE GUTTER. TROND-ERIK SKÅREN OG MAGNUS SANDNES HADDE MYE Å GLEDE SEG OVER I SPANIA (Alle foto: Trond-Erik Skåren)

» Ferierapport fra Cambrils Park:
REISEBREV FRA BUNGALOW VA41

06/05/15 › Amanda Langnes, Åsmund Nielsen, Natalie Søvik og Trond-Erik Skåren ble godt kjent etter å ha bodd tett på hverandre sju dager i Spania.

››› Skrevet av Trond-Erik Skåren › tronderik83@hotmail.comFacebook/tronderik.skaren

   ‹› LES OGSÅ
   › Statistikk › 5. divisjon avdeling 2: Tabell og resultater
   › Aktivitetskalender › IL Tempo-kalender for 2015-sesongen

   ‹› RELATERTE SAKER
   › 30/04/15 › Reisebrev fra Spania: Fererapport fra VA33
   › 28/04/15 › VIDEO: "The Warm Up #2". Slik varmet IL Tempo opp til treningskamp mot Cambrils
   › 26/04/15 › Etter kampen: Cambrils UCF 1-1 IL Tempo

 

(Salou, Spania) Dagen var bare kommet til kl 1500, men vi hadde allerede vært våkne i 12 timer. Men hva gjorde det når vi entret mektige Camp Nou der Barcelona tok i mot Valencia til toppoppgjør?

Barcelona vant 2-0 i en litt kjedelig fotballkamp. Men stadionet var det ingenting å si på.

Vi var veldig slitne når vi satt der å så på kampen, så Natalie og Trond-Erik bestemte seg for å ta mange korte dupper under kampen mens energiske Amanda holdt Åsmund våken med sitt herlige engasjement.

Noen skulle på party i Barcelona by etter kampen, mens de gamle og kjedelig tok den 1,5 timer lange bussturen rett til Salou og Cambrils Park etter kampen. Her skulle vi tilbringe mestparten av tiden vår denne uken.

Det tok ikke lang tid før søvnen inntok. Amanda og Åsmund fant frem til Bungalowen i de sene nattetimene mens Trond-Erik og Natalie hadde sovet en god natts søvn allerede. 6 timer senere våknet alle til liv. Og Søndagen var endelig der, og treningsleiren skulle offisielt starte.

Lunsj, trening,soling,flyting, middag og minigolf sto på programmet.
Amanda utfordret Malin Hoff til flytekonkurranse, mens Natalie slet litt med å flyte.


Åsmund og Trond-Erik var to av en håndfull skadde spillere under oppholdet. Brokken hadde inntatt hvertfall den ene - om ikke den andre også. Åsmund deltok ingenting, mens Trond-Erik var med på det meste av øvelser, men måtte gi seg under spillsekvensen.

Mandagens ettermiddagsøkt var en "höyare". Da fikk vi låne en trener som er oppvokst og har studert katalansk fotball. Og noen ord og uttrykk ble sittende fast i hodene våre. Han var svært dyktig, og man har neppe sett spillerne så konsentrerte under en trening noensinne. Selv om man er passert 30 år, så har de fleste av spillerne et håp som ligger langt inne i sjela. Et håp så langt inne at man egentlig ikke tror på det, men håpet er alltid der om å få oppfylt proffdrømmen. Selv om man er 31 eller 38. Men den spanske treneren hadde ingen proffkontrakt å tilby oss.

Det var tydelig at folket var gira og konkurranseinnstinket var der, så konkurranser ble det nok av inne på Cambrils Park. Ikke bare minigolfbane hadde de - de hadde sandvolleyballbane, tennisbane, håndballbane, basketballbane, fussball, airhockey, biljard osv.

Endelig kunne Åsmund også være med på noe. Åsmund og broder «Thyge» knuste omtrent alle i Fussball. Til stor irritasjon for taperlaget Fabian og Emil.

Leon Hoff utfordret voksne menn til planken - og viste at han kunne hamle opp med alle!

På Tirsdagen så fikk gutta en treningsfri dag - noe som ble utnyttet til sightseeing og strandliv.

Onsdagen så ble det kun en trening kl 0930. Så muligheten for å utforske litt var tilstedet. Men i stedet så hadde Natalie blitt slått ut av et virus som gikk på leiren. Amanda dro på seg feber. Men hell i uhell så ble været såpass dårlig at det var ikke stort å finne på for Bungalow VA41 denne Onsdagen. Så det ble mye avslapping denne dagen.

På Torsdagen så merket man at stemingen på leiren var unik. Vi skulle spille kamp på kvelden og allerede under morgentreningen var det flere av spillerne som måtte roes ned. Vidar Guttormsen, en av mange med brokk, er fysioterapeut. Vidar iverksatte en tøyningsrunde, noe som roet enhver IL Tempospiller.

Etter litt sol og avslapping så kom øyeblikket spillerne hadde gledet seg mest til. Kamp mot et lokalt lag som var i toppen i divisjonen sin. Hvilket nivå de hadde visste vi ikke. Vi hadde blitt fortalt av den spanske treneren som trente oss på mandag at laget muligens tilsvarte 4. divisjon i Norge.

Men der skulle han ta kraftig feil.

I begynnelsen av kampen så kjente vi litt på laget vi møtte, men man kan trygt si at maxpuls nådde sitt max allerede etter noen minutter. Tekniske Cambrils-spillere var det klart beste de fleste av oss i IL Tempo noen gang har møtt. Rulling fra venstre til høyre, så en fantastisk crosspasning til venstre hvor venstrevingen tok med seg ballen inn for å utfordre vår back.

De spilte gjennom våre to fremste ledd som en skarp kniv i smør. Men våre fem bakerste menn spilte på et så høyt nivå som vi neppe har sett i IL Tempos historie. Utover kampen begynte midtbanen og angrepet vårt å komme inn i kampen også. Vi klarte å skape et par sjanser, og plutselig så var hele laget på et nivå som ethvert hjemlig 5. divisjonslag skulle hatt trøbbel med å henge med på.

Vi tømmes for krefter mot slutten av kampen, og spanjolene tar igjen over og viste seg nok mer som et 2. divisjonslag enn et 4. divisjonslag. Kampen endte 0-0. Men vi feiret som om vi hadde rykket opp. For en opplevelse!

Vi avsluttet treningsleiren med en fantastisk dag for enkelte. Først en formiddagsøkt der Vidar Guttormsen fikk ansvaret for tøying igjen. Noe som var godt for slitne gamle gubber på treningsleir.

Fredagen var en strålende dag. Solen skinte og folket var ikke klare for å dra hjem. Avslutningsvis skulle vi ha bankett for å feire hele den fantastiske uken.

Magnus Sandnes hadde fått ansvaret som vert på bursdagen sin under banketten. Bursdagsbarnet fikk øltruse fra fotballfruene i bursdagsgave.


En fantastisk uke, der man må takke klubben for alt de har gjort rundt treningsleiren. Vil også benytte anledningen til å rette en spesiell takk til Vidar Guttormsen for sitt herlige engasjement for klubben, og en velfortjent pris som Årets Gigant for 2014.

 

Utviklet av IL Tempo for IL Tempo Fotball ved Sheriff Consulting