IL Tempo Country Club - et 3 stjerners stjernelag for små og mellomstore idrettsutøvere

   ‹ KANDIDATER. Dag Bones, José Mourinho, Erik Hoff, Geir Bekken eller Nils Arne Eggen? (Grafikk: Erik Eikebrokk)

 Engelsk media: Er José Mourinho aktuell for IL Tempo-jobben?
22/12/15 Flere engelske medier melder at José Mourinho kan være aktuell som ny IL Tempo-manager.

 

 
 
 
Skrevet av
Erik Eikebrokk
 
 
 
 
 
 

   ‹› LES OGSÅ
   › Statistikk › 5. divisjon avdeling 2: Tabell og resultater
   › Aktivitetskalender › IL Tempo-kalender for 2015-sesongen

   ‹› RELATERTE SAKER
   › 21/12/15 › Trenerkabalen: IL Tempo står uten hovedtrener fra og med første nyttårsdag
   › 14/12/15 › Sesongevaluering: Slik skal IL Tempo rykke opp
   › 18/10/14 › Erik Hoff blir IL Tempo-trener også i 2015


(Kensington, England) Tirsdag formiddag meldte den engelske tabloidavisen Kensington Herald at José Mourinho svarte ufullstendig og diffust på spørsmål om sin managerfremtid.

– The problem with the football world today is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence, sa Mourinho til avisen.

Det kryptiske svaret førte til at avisen spekulerte fritt i om den nylig avsatte Chelsea-manageren kan være aktuell som ny IL Tempo-manager.RYKTESPREDNING

Overskriften spredte seg som ild i tørt gress, og snart fulgte flere andre tabloidaviser etter. Neste avis ut var den kildeukritiske og lite troverdige fotballblekka Football World.

Det var Football World som i sin tid meldte at Bruno Coelho hadde spilt på samme aldersbestemte lag som Cristiano Ronaldo, samt spredte falske rykter om at John Johnsen i 2006 var seneste medlem i IL Tempos 0,1 tonn-klubb.

FLERE KANDIDATER
Mens Mourinho er det siste, og så langt det mest kjente, managernavnet som er linket til IL Tempo, er han ikke den eneste.

Dag Bones, tidligere suksesstrener med Strindheim 2 (sølvmedalje i Stjørdal Cup 1998 og seriemester i 2. divisjon 1999), har tidligere blitt nevnt som en aktuell IL Tempo-trener.

Det skal visstnok aldri ha vært samtaler mellom trener og klubb, men Bones kjenner til mange av spillerne. Det er uvisst i hvilken grad Bones har vært aktiv siden han gikk av som Strindheim 2-trener etter 1999-sesongen.

Trener-legenden Nils Arne Eggen er også nevnt, men dette skal først og fremst være for å sprite opp sakens klikk-potensiale.

BEKKEN-COMEBACK?

Ingen har bedre seiersprosent som IL Tempo-trener enn Geir Bekken. 37-åringen er først og fremst kjent for sin spillerkarriere i IL Tempo, men ledet klubben i to kamper i 2003. Begge endte med seier.

Det er likevel uklart om Bekken har den ønskede lojalitet og disiplin til å være IL Tempo-manager på heltid. Under sitt åtte dagers engasjement nektet Bekken å holde treninger, og ville ha i kontrakten sin fritak fra faste, ukentlige treninger, i tillegg til et betydelig trenerhonorar uavhengig av sportslige resultater.

IL Tempo trakk seg den gang fra videre samtaler.

HOFF THE RECORD

Heller ikke de engelske tabloidene har fått svar fra verken Erik Hoff eller talspersoner for IL Tempo. IL Tempo.no skrev mandag om IL Tempos umulige trenerkabal og om Hoffs utgående kontrakt.

Mens Kensington Herald henviser til IL Tempos "Plan B", bruker Football World et dårlig oversatt Erik Hoff-sitat fra Hoff-bryllupet i 2010 ukritisk.

– I don't know what the future holds, but I do know who holds my future. It's the beautiful woman standing behind me, sa Hoff den gang.

Det har heller ikke nå lyktes IL Tempo.no å komme i kontakt med verken Erik Hoff eller talspersoner for IL Tempo.

---

Følg IL Tempo på Facebook: 

Utviklet av EE33 for IL Tempo