IL Tempo Country Club - et 3 stjerners stjernelag for små og mellomstore idrettsutøvere
» Golf  » 5. div avd 2  » Spillerstall  » #ilTempoTV  » Hall of Fame  » Om IL Tempo  » Kontakt

   ‹ HELT MED STOR H. HÅKON HILLER TRENER SOM ALDRI FØR - OG SER INGEN GRUNN TIL Å TA VINTERPAUSE (Illustrasjon: Erik Eikebrokk)

» "MITT ÅR" – Håkon Hiller

03/11/14 › Én ting er hvordan media avtegner sin svart/hvite opplevelse av en fotballsesong. Noe helt annet er hvordan spillerne selv opplever den. IL Tempo.no går "bak fasaden" og inn i IL Tempo-garderoben.

››› Skrevet av Erik Eikebrokk › vaneik@c53twve0h_db478742.noFacebook/eikebrokkTwitter@eikebrokk

   ‹› LES OGSÅ
   › Statistikk › 5. divisjon avdeling 2: Tabell og resultater

   › Statistikk › Statistikk for IL Tempo 2014

   ‹› RELATERTE SAKER
   › 25/10/14 › "Mitt år" - Robert Preller

 

(STUBBAN) Tabloide medier er ikke spesielt godt kjent for å skrive nyheter slik de faktisk ér. Fotballjournalistene er, kan hende, de verste av de verste, når det kommer til å tilpasse nyhet etter det som gir best tabloid gromlyd.

I denne unike og eksklusive artikkelserien, gir IL Tempo.no spillerne selv muligheten til å være journalist, og lar headlinere, allitterasjoner og grandiose vingeslag vike, for noe så obvious som SANNHET.


 « MIN SESONG
 – av Håkon Hiller

Alderen tynger. Beina knirker, ryggen verker, nakken krangler og lårhalsen er i ferd med å knekke. What’s not to like? Det skal gjøre vondt å være på toppen. Det gjør også veeeldig vondt å være over toppen. Det knuser egoet å bli fraløpt av Åsmund (baklengs!!) når vi løper doggiser. Men faen så artig det er!

– En dag uten trening, er en dag uten mening.

Starten på sesongen gikk ganske trått for meg. Jeg hadde for lengst passert medlemskravet i 0,1 tonn-klubben, kondisen tilsvarte en astmatikers og farta tok kveld allerede i 2009. Legg til en strekkskade (sjokkerende, ikke sant?) i første kamp, og du har ingrediensene til en Darren Anderton eller Vegard Heggem.

«...sesongen sett under ett kan vi vel være mellomfornøyd med...»  

Trenerskiftet midt i sesongen bar ikke umiddelbare frukter. Etter en medioker vårsesong var vi allerede hekta av i opprykkskampen. Men vi reiser oss utover høstsesongen, og vinner seks av de sju siste kampene.

De to siste kampene er jeg oppriktig stolt over. Melhus-kampen var en altfor jevn batalje, men vi haler i land seieren etter massivt press mot slutten.

Den største skalpen må likevel sies å være Gimse. Etter en strålende førsteomgang av oss, scorer Gimse på sin første sjanse. Etter noen år i IL Tempo, var jeg redd for «IL Tempo-syken» - å bukke under i motgang. Denne gangen snudde vi kampen, og kanskje er det på tide at det går en liten faen i oss når vi møter motgang.

Sesongen sett under ett kan vi vel være mellomfornøyd med. Høsten var spennende med tanke på kommende sesong. Men vi har fortsatt en del å jobbe med, både taktisk, teknisk, fysisk og ikke minst utenfor banen.

Er vi heldige, kan vi stille samme tropp neste år. Og det er viktig. Gomez, Skåren, Boris og Sandnes har alle vært klare forsterkninger: Gomez med finter og fart. Skåren med tidenes letteste steg. Sandnes som krangler med stanga om ballen skal inn eller ikke. Og Boris med sin fløyelsmyke røst og alltid fordømt perfekte hår.

«...og Boris med sin fløyelsmyke røst og alltid fordømt perfekte hår...»  

Det første Skåren etterlyste, var garderobekultur. Det er synd og skam at IL Tempo mangler garderober. Klubbhuset har vel alltid vært på Three Lions. Garderoben har vært bilen eller innbytterbenken. Her må kanskje enkelte sjeler ta ansvar og ordne flere sosiale arrangement.

Til slutt vil jeg takke alle for et bra IL Tempo-år, spesielt til alle de som utrolig nok gidder å trene, sjefe, lede, drifte, arrangere, tilrettelegge og holde ut med 20 barnslige 30+ åringer. Dere har gjort en utrolig jobb, og det står respekt av dere.

Fortsettelsen kan bli spennende, og jeg gidder ikke sitere en viss fyr jeg aldri har møtt (Frank Halveis "Neste år" red.anm)

Ønsker dere alle en lett og rask IL Tempo-høst!

 

 

 

Utviklet av IL Tempo for IL Tempo Fotball ved Sheriff Consulting