IL Tempo Country Club - et 3 stjerners stjernelag for små og mellomstore idrettsutøvere
» Golf  » 5. div avd 2  » Spillerstall  » #ilTempoTV  » Hall of Fame  » Om IL Tempo  » Kontakt

   ‹ ANGUSTIA º HABITUS º INGENIUM. INGEN GRUNN TIL IKKE Å SE FREM IMOT "TIDENES IL TEMPO-SESONG" (Foto: arenatrondheim.no/futbolsalou.es)

» SPORTSLIG OPPLEGG FOR 2015
- Slik blir vintersesongen


27/10/14 › Planleggingen av det, som allerede nå, er omtalt som "tidenes IL Tempo-sesong" er godt i gang. På et åpent styremøte mandag formiddag presenterte trener Erik Hoff de første skissene.

››› Skrevet av Erik Eikebrokk › vaneik@c53twve0h_db478742.noFacebook/eikebrokkTwitter@eikebrokk

   ‹› LES OGSÅ
   › Statistikk › Aktivitetskalender for 2015

   › Video › Se presentasjon fra Futbol Salou - Barcelona
   › Invitasjon › Les hele orienteringen om treningsleiren
   › Link › Turoperatøren Cupspesialisten

   ‹› RELATERTE SAKER
   › 18/10/14 › Erik Hoff blir IL Tempo-trener også i 2015
   › 15/10/14 › TRENERSJOKKET: Erik Hoffs kontrakt går ut om seks dager - og ingen ny avtale er på plass

 

(PERSAUNET) Selv om 2014-sesongen akkurat er avsluttet, er planleggingen av den neste godt i gang. Etter at IL Tempo-styret i all hast sikret seg Erik Hoffs tjenester for det kommende året, kunne de første grunnstenene for "tidenes IL Tempo-sesong" legges på et rekordtidlig tidspunkt.

Forhåpentligvis er fundamentet akkurat dét som skal til for at den dogmatiske og tidløse opprykksprofetien "Neste år" endelig skal gjøres virkelig.

Sportslig aktivitetskalender for 2015

« FØRSTE TRENING TIRSDAG 4. NOVEMBER

Så fort trenerforhandlingene var vunnet, kastet IL Tempos sportslige utvalg seg ut i nye. Emil Hauge orienterte om "voksne" forhandlinger med Arena Trondheim (Rishaug-hallen), men hoverte, til all lykke, om at IL Tempo hadde vunnet frem med sine krav om treninger fra 4. november 2014 og ut mars 2015 - for en sum laget (se: Kent Stian Holmli) kunne leve med.

Dermed vil IL Tempos treningstider for vintersesongen (frem til Romolslia ryddes for snø og slaps) bli som følger:

    • Tirsdager 19:00 - 20:00
    • Torsdager 20:00 - 21:00

« VIKTIG Å TRENE KONKURRANSEINSTINKTET

Hvert år siden 1999 har IL Tempo deltatt i Charlottenlund Julecup, som arrangeres i romjula, og deltagelse blir det også i år - samt Buvik Cup (som blir vintersesongens første turnering).

Vinterens store sportslige og sosiale høydepunkt blir Magnar Lundemos Minnecup, som arrangeres i månedsskiftet januar/februar i Meråkerhallen. Her gjentar IL Tempo den sosiale suksessen fra i fjor, og organiserer hyggetur for hele laget, med intimovernatting, morsomme drikkeleker og klassisk male bonding.

I tillegg vil IL Tempo delta i Vanvik Indoor, som er en turnering bygd på samme lest som Minnecupen, som arrangeres lørdag 17. januar i Vanvikanhallen.

Det er foreløpig satt opp dato for fire treningskamper i løpet av februar, mars og april (utenom treningsleiren), men tid, sted og motstander er foreløpig ikke bekreftet.

Deltagelse i Trondheim Futsal/Løkkecup vil forekomme utenfor IL Tempo-regi - og være opp til spillerne selv.

« ÅRETS STORE HAPPENING: TRENINGSLEIR TIL BARCELONA

Planleggingen av årets store begivenhet, treningsleiren til Futbol Salou, 40 minutter sørvest for Barcelona, er for tiden IL Tempo-snakkis nr. 1.

Se VIDEO fra landsbyen her

Opplegget (lørdag 18. april - lørdag 25. april) er på det nærmeste fastlagt, noe som innebærer daglige formiddagstreninger, samt treningskamper mot lokale spanske lag. På én av treningene vil laget trenes av en UEFA-lisensiert A-trener.

Spillere (m/familie) vil bo sammen i firemanns bungalower i en spillerlandsby med alle sports- og feriefasiliteter nødvendig.

Som en ektra gulrot inneholder opplegget også en 8 timers guidet tur til Barcelona, hvor laget vil få en sightseeing på Camp Nou, samt billetter til storkampen Barcelona v Valencia.

Viktig å merke seg her er påmeldingsfristen 8. november (innbetaling av depositum).

Les mer her for detaljer om turen

« PRØVESPILLERE BES TA KONTAKT

Alle som ønsker å prøvespille/trene med IL Tempo er velkommen til dét, og oppfordres da til å ta kontakt med sportslig avdeling:

    • Erik Hoff (917 85 344)
    • Erik Eikebrokk (922 98 047)
God sesong!
 

 

 

Utviklet av IL Tempo for IL Tempo Fotball ved Sheriff Consulting