IL Tempo Country Club - et 3 stjerners stjernelag for små og mellomstore fotballspillere
» Golf  » 5. div avd 2  » Spillerstall  » #ilTempoTV  » Hall of Fame  » Om IL Tempo  » Kontakt

   ‹ STRAFFESPESIALST. KETIL THORSØ VAR SIKKER FRA STRAFFEMERKET OG SØRGET FOR IL TEMPOS TREDJE (Foto: Vidar Guttormsen)

» Nardo 3 v IL Tempo 0-5
14/09/14 › Ketil Thorsø og IL Tempo straffet Nardo 3 nådeløst på Nissekollen kunstgress torsdag. Hjemmelaget fikk lite eller intet utbytte av hjemmebanefordelen, ikke minst fordi mange av IL Tempo-spillerne selv har spilt mange kamper med Nissekollen som hjemmearena.

››› Skrevet av Trond-Erik Skåren › tronderik83@hotmail.com

   ‹› LES OGSÅ
   › Statistikk › 5. divisjon avdeling 2: Tabell og resultater

   ‹› RELATERTE SAKER
   › 14/09/14 › Etter kampen: IL Tempo 1-5 Charlottenlund 2
   › 11/09/14 › Trond-Erik Skåren innrømmer samarbeidsproblemer med treneren
   › 09/09/14 › Tett på: Det første intervjuet med IL Tempo-trener Erik Hoff

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 › KAMPFAKTA
   18/09/14 Nissekollen kunstgress

 NARDO 3
 IL TEMPO

0
5
   3° 0-1 Trond-Erik SKÅREN (Gomez)
   42° 0-2
Vegar OLSEN (Preller)
   50° 0-3 Ketil THORSØ str (Sandnes)
   60° 0-4 Magnus SANDNES
   68° 0-5 Øivind STOKLAND

  › IL TEMPO 4-3-3
1
Bård HAUGVIK
7 •••
27
Odd Iver RØSTAD › 16°
-
4
Vegar OLSEN ©
7
6
Ketil THORSØ
7 ••
19
Robert PRELLER › 64°
6
18
Åsmund NIELSEN › 64°
6
8
Vidar JENSSEN
6
20
John JOHNSEN
6
9
Trond-Erik SKÅREN › 77°
6
13
Magnus SANDNES
7 •
14
Fabian ABUEG GOMEZ
6
23
Vidar GUTTORMSEN › 16°
6
15
Øivind STOKLAND › 64°
6
24
Kristian SKJETNE › 64°
5
3
Andreas THYGE NIELSEN › 77°
-

  
Dommer: Sondre DAHLE, Heimdal FK

  › Gult kort IL Tempo: (1) Trond-Erik
    SKÅREN
  › Gult kort Nardo 3: (2)
avr=
6,23
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
KAMPREFERAT

 

Troen på seier må Nardo 3 ha mistet tidlig. Et steinkast unna Lerkendal stadion, og med kveldsdugget svevende mystisk over spilleflata, var det enkelt å dra assosiasjoner til store Champions League-kvelder.

Hvis man ser bort i fra at hjemmelaget var ræva, og bortelaget rula! Det var litt som RBK-Sampdoria, RBK-Mechelen osv...

Og nå: Nardo 3 v IL Tempo. Felles for dem alle: 0-5!

Hjemmemarerittet starter allerede etter tre minutter. Fabian fører ballen langs bortelagets 16-meter. Den litt lille colombianeren søker forgjeves etter åpning for skudd.

Forgjeves. Men bare inntil Trond-Erik Skåren dukker opp fra intet...

Fabian dytter ballen med hælen til Skåren som ser opp mot krysset til Nardo-keeper Jørgen Schjølberg. Skåren treffer ballen perfekt med utsiden av venstrefoten og ballen smeller i krysset og inn.

Etter dette kjører Nardo 3 kampen. Og spesielt IL Tempos venstreside får kjørt seg. Men hjemmelaget er som alltid ubesluttsomme foran målet:

Alt for mye hæltull!

IL Tempos venstreback Oddi Røstad blir skadet tidlig i 1. omgang og inn kommer Vidar Guttormsen. Guttormsen får ikke varmet opp og innbytterpulsen når sitt klimaks allerede etter 20 sekunder når Nardo 3 ruller opp nok et angrep på IL Tempos venstreside.

Dén situasjoner forløser det som senere skal bli omtalt som "coaching i verdensklasse", da trener Hoff gjør en taktisk forandring som stenger IL Tempos venstreside fullstendig. Enkelt, men genialt, og IL Tempo får kampen inn i sitt spor.

Nardo 3 sliter med å finne åpninger, og det ender som oftest i lange lemp fra stopperplass - noe som er barnemat for trekløveret Thorsø, Olsen og Haguvik.

IL Tempo får noen kontringer. Og akkurat som trener Hoff sa før kampen, så er det viktig å avslutte angrepene. Og det klarer IL Tempo omtrent hver gang, med hederlige unntak. Og når man er så fokusert på å avslutte angrep, så kommer det ofte en bonus av og til - i form av hjørnespark. John Johnsen er plutselig førster i alt, med Eikebrokk på studietur.

Johnsen slår det ene fantastiske hjørnesparket etter det andre. Magnus Sandnes er ekstremt nære ca. fem minutter før pause. Men Sandnes header ballen i nettveggen.

Den konstant sydenbrune dødballseksperten er fortsatt sugen på en målgivende fra hjørnespark. Og tre minutter før pause så ender et av Johnsens fantastiske hjørnespark i krigssonen (femmeteren). Og sier man krig så står som regel Vegar Olsen igjen som vinneren. Olsen pirker ballen i mål fra 43 cm, etter Prellers stuss på første.

Andre omgang starter som den første. Tidlig mål til IL Tempo. Nok en gang er det dødball - og nok en gang skal Johnsens fot vise seg frem. Men først skal Nardo 3 sin nyankomne midtstopper dumme seg ut. Først får midtstopperen en advarsel fra dommeren om å ikke dra i Sandnes. Men det er ikke alle som lærer. Midtstopperen til Nardo 3 holder igjen Sandnes så det skriker i tøyet til Sandnes. Straffesparket setter Thorsø rett i krysset og utagbart for Schjølberg.

Kampen virker punktert - og IL Tempo cruiser.

Nardo 3 gir opp, men det gjør aldri en ekte toppscorer. Magnus Sandnes jager et løft fra venstre som går via en Nardo-spiller og på vei mot keeper. Schjølberg viser spenst som en en gammel gummistrikk og blir knust av Sandnes, som scorer mot gamle lagkamerater igjen.

På tampen lurer innbytter Stokland inn 5-0, og setter prikken over i'en.

Andreas Thyge Nielsen får 13 minutter i sitt comeback.

Treneren sier årsbeste. Både for IL Tempo og Thyge...

DETTE BETYR BØRSKARAKTERENE:
1 MISLYKTES MED ALT 2 FORSØKTE, MEN MISLYKTES 3 UNDERKJENT 4 KAN BEDRE 5 BRUKBAR 6 SOLID7 BRA 8 MEGET GOD 9 DOMINERENDE 10 LEGENDE

 

 

Utviklet av IL Tempo for IL Tempo Fotball ved Sheriff Consulting