IL Tempo Country Club - et 3 stjerners stjernelag for små og mellomstore fotballspillere
» Golf  » 5. div avd 2  » Spillerstall  » #ilTempoTV  » Hall of Fame  » Om IL Tempo  » Kontakt

   ‹ LYDHØR. TROND-ERIK SKÅREN SAVNER FLERE TILBAKEMELDINGER FRA TRENER ERIK HOFF (Foto: Åsmund Nielsen)

» Trond-Erik Skåren innrømmer samarbeidsproblemer med treneren
11/09/14 › IL Tempo har virkelig begynt å finne høstformen, og ny-trener Erik Hoff har fått mye av æren. Harmonien strømmer nærmest over og garderobekulturen virker bedre enn noen gang. I dette eksklusive intervjuet med IL Tempo.no løfter Trond-Erik Skåren på sløret, og avslører at ikke alt er like rosenrødt som man kan få inntrykk av.

››› Skrevet av Erik Eikebrokk › vaneik@c53twve0h_db478742.noFacebook/eikebrokkTwitter@eikebrokk

   ‹› LES OGSÅ
   › Statistikk › 5. divisjon avdeling 2: Tabell og resultater

   ‹› RELATERTE SAKER
   › 09/09/14 › TETT PÅ: Endelig - det første eksklusive intervjuet med trener Erik Hoff
   › 06/09/14 › X Art: Bildegalleri fra Flatås v IL Tempo

   › 05/09/14 › Etter kampen: Flatås 3-5 IL Tempo

 

ALLEREDE KORT TID etter sommerens treneransettelse, skal det ha oppstått gnisninger mellom trener og spillergruppe. Mens noen anklager Hoff for å ha egne spillerfavoritter med utvidet tillit og spilletid, mener andre de blir brukt i feil posisjoner, og med det blir lidende, under det som beskrives som en selvgod og navlebeskuende lederstil.

Trond-Erik Skåren (31) har startet to av de tre siste kampene i en uvant indreløperrolle, og har blitt byttet ut i begge. Nordlendingen avviser at han har kranglet med Hoff - faktisk har ikke de to snakket sammen i det hele tatt.

« DÅRLIG KOMMUNIKASJON

Noe som gir grunn til å mistenke det mange lenge har hevdet; at Hoffs kommunikasjon til spillerne sine er ensidig, i den grad det er kommunikasjon i det hele tatt.

Hoff har ikke pratet med meg, og jeg har ikke pratet med han, sier Skåren, som bekrefter at indreløperrollen er uvant for ham.

Mot Hommelvik ble Skåren byttet ut etter 55 minutter, mens i kampene mot National og Flatås ble han sittende igjen i garderoben etter 1. omgang.

Det er umulig å vite om man har spilt dårlig, posisjonert seg feil eller rett og slett gjort gale taktiske valg. Jeg syns jeg har gjort det bra! men jeg aner ikke hva treneren mener...

Skåren avviser at han er vanskelig å samarbeide med, og mener selv at han er i mer enn god nok form. En formasjonsendring hadde likevel ikke vært å forakte, verken for spilleren selv eller laget.

Jeg vil bare spille i en av de 4-5 offensive posisjonene i laget - føler det er der jeg har mest å bidra med, i hvert fall så lenge vi spiller med den midtbanekonstellasjonen som vi gjør. Jeg hadde helst sett at vi hadde snudd midtbanetreer'n.

Etter å ha åpnet sesongen med tre mål på de tre første kampene, har poengfangsten stoppet helt opp for den tidligere Nardo 2- og Kattem-spilleren. Supporterne virker å være delt i synet på Skåren så langt. Mens noen tror det bare er et tidsspørsmål før spilleren igjen slår ut i full blomst, mener andre at 31-åringen surfer på eldgamle meritter og har langt opp til sitt eget toppnivå.

« SKYLDER PÅ SKADER OG LITE TID

Spilleren selv skylder på skadeproblemer, og etterlyser mer tid i ny rolle før kritikerne svinger pisken.

Føler meg bedre trent enn på lenge, men lysken blir jeg nok aldri bra i. Selv om toppfarten ikke er som den var, skal jeg likevel greie å løpe fra de fleste i IL Tempo - kanskje med unntak av Fabian (Abueg Gomez).

Skåren tror ikke han er alene om samarbeidsproblemer med Hoff - og føler seg akkurat i dét tilfellet ikke forskjellsbehandlet.

Nei, tipper han prater akkurat like mye med meg som med resten av laget...nemlig lite!

« LAGETS VIKTIGSTE SPILLER

Det var i sitt første intervju tidligere denne uka at Hoff ønsket dialog, meningsytringer og diskusjon velkommen. "Min dør står alltid åpen", sa Hoff, men sa ingenting om at han sjelden har kontortid. Det har dessuten kommet frem at treneren nekter å bruke Facebook eller andre sosiale medier til spiller/trener-kommunikasjon.

At treneren virker å sette egne sosiale happenings foran viktige treninger bare dager før kamp, legger heller ingen demper på anklagene om at Hoff ser seg selv som lagets viktigste aktør.

Ex IL Tempo-trener Geir Bekken, som forbeholder seg retten til å være anonym, twitret følgende onsdag kveld:

Han (Hoff journ. anm.) er så opptatt av å være midtpunkt, at når han er i begravelse, er han misfornøyd med at det ikke er han som er liket!

« TROND-ERIK SKÅRENS DRØMMEFORSIDE PÅ IL TEMPO.NO: 

 

 

Utviklet av IL Tempo for IL Tempo Fotball ved Sheriff Consulting