IL Tempo Country Club - et 3 stjerners stjernelag for små og mellomstore fotballspillere
» Golf  » 5. div avd 2  » Spillerstall  » #ilTempoTV  » Hall of Fame  » Om IL Tempo  » Kontakt

   ‹ SMIL, SESONGER ER OVER! DET VAR GOD STEMNING BLANT IL TEMPO-SPILLERNE - I HVERT FALL EN LITEN STUND... (Foto: Åsmund Nielsen)

» GIMSE 3-4 IL TEMPO
Seier mot seriemesteren ikke nok...

04/10/14 › IL Tempo trodde de hadde gjort jobben - nemlig å vinne bortekampen mot Gimse - for å sikre 3. plassen. Stort var derfor sjokket da ryktene om fire Melhus-mål de siste sju minuttene, og seier 11-3 over Flatås, begynte å svirre.

››› Skrevet av Vegar Olsen › vegarolsen@hotmail.com

   ‹› LES OGSÅ
   › Statistikk › 5. divisjon avdeling 2: Tabell og resultater

   ‹› RELATERTE SAKER
   › 02/10/14 › Q&A: Status før siste seirekamp - bare dager før IL Tempo Awards
   › 01/10/14 › VIDEO: Før kampen IL Tempo v Melhus
   › 30/09/14 › Etter kampen: IL Tempo 1-0 Melhus

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 › KAMPFAKTA
   04/10/14 Brekkåsen kunstgress

 GIMSE
 IL TEMPO

3
4
   30° 1-0
   35° 1-1 Fabian ABUEG GOMEZ (Skåren)
   43° 1-2 Emil HAUGE str (Skåren)
   50° 1-3 Emil HAUGE str (hands)
   56° 2-3
   80° 2-4 Robert PRELLER (Sandnes)
   83° 3-4
  › IL TEMPO 4-3-3
1
Bård HAUGVIK
6
16
Emil HAUGE
8 •••
4
Vegar OLSEN
6
17
Håkon HILLER ©
5
6
Ketil THORSØ
6
15
Øivind STOKLAND ‹ 45°
7 •
8
Vidar JENSSEN
7
18
Åsmund NIELSEN ‹ 75°
7 ••
9
Trond-Erik SKÅREN ‹ 70°
6
13
Magnus SANDNES
6
14
Fabian ABUEG GOMEZ ‹ 64°
6
23
Vidar GUTTORMSEN › 45°
5
19
Robert PRELLER › 64° ‹ 85°
6
24
Kristian SKJETNE › 70°
5
3
Andreas THYGE NIELSEN › 75°
6
2
Erik HOFF › 85°
-

  
Dommer: Kjell M. VAABENØ, Heimdal FK

  › Gult kort IL Tempo: (2) Vegar OLSEN,
    Vidar JENSSEN
  › Gult kort Gimse: (1)
avr=
6,14
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
KAMPREFERAT

 

Som IL Tempo.no tidligere har omskrevet, var sju måls større seier enn IL Tempo akkurat det Melhus trengte for å ta igjen, og passere, IL Tempo på flere scorede mål.

Det umulige ble dessvere gjort mulig lørdag.

--- --- --- ---

Lørdag 4. oktober. Siste serierunde. Og det som burde vært en kamp der alt stod på spill, men til slutt bare ble en kamp om bronse, for vår del - og det Gimse så for seg som en siste maktdemonstrasjon i en god opprykkssesong.

Flatås hadde i all tydelighet kollapset, og gitt faen i sportsånd og fair play, før Gimses walkover (8-1) i ghettoen. Slik sett et hån mot Charlottenlund 2, som på dette tidspunktet fortsatt hadde et realistisk håp om å ta igjen lederlaget.

For vår del så har sesongen vært for ustabil, et høyt toppnivå og ditto lavt bunnivå, holdt ikke i en overraskende tøff gruppe til 5. divisjon å være. Først nå på høsten har de gamle og rustne, dog sexy, kroppene blitt varme og vi har begynt å prestere på det nivået vi har inne.

Vi stiller et sterkt lag, selv om Oddi (Odd Iver Røstad) sovna av, Bruno (Coelho) måtte dra på shopping med dama og Erik (Eikebrokk) fortsatt var på villspor i England. I tillegg savnet vi den bronsebrune penthousekongen fra Stubban, John "Don" Johnsen, som dro med første jet til Marbella og ble senere observert under en bodyshotrunde med Paris Hilton og John Carew.

Oppvarmingen viser likevel at folk er påskrudd. Angrepsrekka spiller klikk-klakk, Vidar (Jenssen) roper på Jesus og (Vegar) Olsen lurer seg unna som best det lar seg gjøre.

Kampstart - og det er full tenning fra avspark. En aggressiv trio på topp stresser og herjer med Gimses forsvarsspillere, og i løpet av det første kvarteret er Fabian (Abueg Gomez) alene med keeper to ganger, og hans kollegaer har også sine store muligheter.

Men akkurat som i hjemmekampen - og fullstendig mot spillets gang - scorer Gimse på en fin overgang. Vi faller dog ikke sammen av det og fortsetter i stedet å dominere kampen.

Ikke lenge etter kommer belønningen.

Trond Erik (Skåren) sparker ned en motspiller og får som fortjent et frispark midt på Gimses banehalvdel. Han tar selv serven og finner den litt lille colombianeren på bakerste - som sleiver ballen i vinkelen på Skåren-vis.

Ikke lenge etter kjører "Adebayor" Skåren et raid nede på dødlinjen og kommer seg inn i 16 meteren. Stopperen er fryktelig på etterskudd, men velger likevel å slenge ut en tåpelig fot. Straffe og våre backer og selvutnevnte straffeskyttere krangler om ballen. Emil (Hauge) roper "først i alt" og Ketil (Thorsø) tusler skuffet tilbake til midten. Emil er sikker som banken og sørger for en veldig fortjent ledelse til pause.

I 2. omgang kommer Gimse brutalt ut av startblokkene, kombinerer fint på vår venstre side og begynner å skape farligheter. Likevel er det vi som får det første målet

Et frispark skytes inn i feltet og en Gimse-spiller stopper ballen med hånda. Nok en straffe og igjen går en selvsikker Hauge frem.

Perfekt i hjørnet og 3-1.

Vi slipper oss umiddelbart ned et hakk, og et pent hjemmeskudd gjør det spennende igjen.

Magnus (Sandnes) har taklet, løpt og brølt hele kampen, men det er en sjelden finesse fra bulldoseren som skaper 4-2. En frekk hælflikk og (Robert) Preller er gjennom på blank. Han lukker øynene, håper på det beste og plasserer ballen i slow-motion mellom bena på keeper.

Igjen tror vi at vi er trygge, men igjen slår Gimse tilbake og 4-3.

Det er likevel ingenting å si på viljen, og vi kjemper godt over hele banen og bakerst varter Bård opp med et par matchvinnerredninger når vi trenger han som mest.

Kampen bølger frem og tilbake på slutten, men vi avslutter sesongen med en sterk seier på Brekkåsen. Vi tror dermed at vi kan si oss middels fornøyde med en 3. plass, etter en bra høst, men dessverre skulle det vise seg at klovnene fra Flatås tapte med åtte mot Melhus og dermed serverte sistnevnte bronseplassen.

Som sesongens siste kommentar må det likevel sies at IL Tempo avslutter sesongen med 6 seire på de siste 7 kampene, og er dermed beste lag i gjeldende periode.

Noe som borger godt for sesongen som kommer. En sesong som allerede er omtalt som "tidenes beste IL Tempo-sesong."

Takk for i år.

DETTE BETYR BØRSKARAKTERENE:
1 MISLYKTES MED ALT 2 FORSØKTE, MEN MISLYKTES 3 UNDERKJENT 4 KAN BEDRE 5 BRUKBAR 6 SOLID7 BRA 8 MEGET GOD 9 DOMINERENDE 10 LEGENDE

 

 

Utviklet av IL Tempo for IL Tempo Fotball ved Sheriff Consulting