IL Tempo Golf & Country Club - et 3 stjerners stjernelag for små og mellomstore golfspillere
» Hjem  » Banen  » Spillerstall  » Turneringer  » Bli medlem  » Om IL Tempo GK  » Kontakt
   ‹ MJØSEN GK ER ARRANGØR AV LAG NM 2. DIVISJON I JULI 2014 (Foto: Mjøsen Golfklubb/msgk.no)

» Lag NM 2014 spilles på Mjøsen
10/05/14 › Norges Golfforbund har satt opp Mjøsen GK som arrangører av 2. divisjon avdeling øst i 2014. IL Tempo GK er som vanlig en av favorittene til å svikte monumentalt når de siste slagene slås, godt utpå ettermidagen søndag 20. juli.

   ›› av Erik Eikebrokk › vaneik@iltempo.noTwitter@Eikebrokk

   ‹› LES OGSÅ
   › 26/07/13 › Daniel Forfang skuffet i NM
   › 21/07/13 › IL Tempo GK skuffet med 11. plass i lag-NM


AsiaTour-spiller og medlem av IL Tempo.no sitt Xpert-panel, Alexander Søbstad, beskriver banen som relativt enkel, men med elementer av trickyness som kan lure noen og enhver ut i trøbbel.

" Banen er egentlig ganske lett, og med mange korte hull gir den gode muligheter for en steady spiller med godt nærspill.

Legger man golfproffens vurderinger til grunn, er dermed ikke nødvendigvis en bane som passer spesielt godt for IL Tempos selvutnevnte "longhitters".

Morten Solem, som mener han er den som slår lengst, vurderer sterkt å la driveren bli igjen hjemme.

" Har hørt at banen er såpass kort, og det virker ikke som jeg har mistet noen meter fra i fjor. Jeg tror ikke lag NM 2014 blir vunnet av laget som slår lengst.

" Vinneren blir nok det laget som bruker færrest slag.

Alexander Søbstad avviser ikke at banen kan passe en type som Solem, og bruker Stjørdal GK som en bane som kan minne litt om Mjøsen GK.

IL Tempos statistikkbase viser at Morten Solems beste turneringsrunde på Stjørdal GK i fjor, var 84 slag, 13 over par. Søbstad tror ikke det vil være nok til å sikre opprykket til 1. divisjon som IL Tempo har siktet seg inn på.

For til tross for at fjoråret ble en gedigen NM-flopp for IL Tempo, både i lag- og singel-NM, har IL Tempo-leder Solem tro på at 2014 kan bli en opptur!

" Vi har fokusert på å få riktig spiller i riktig posisjon. Derfor kommer ikke jeg til å spille singelrunden på søndag. Det er i alle fall sikkert!

På spørsmål om det urbane utelivet i Gjøvik kan komme til å påvirke forberedelsene til IL Tempo-spillerne negativt, unnlater Solem å svare.

Søbstad tror, uavhengig av urbane aktiviteter, at NM-uka kommer til å bli morsom og spennende.

" Det er en morsom bane og fasilitetene er gode. Banen ligger litt i "ingenmannsland", men det kan jo både være et positivt gode og et negativt onde, alt ettersom man ser det.

 

 

Utviklet av IL Tempo for IL Tempo GK ved Leo Reyes