IL Tempo Golf & Country Club - et 3 stjerners stjernelag for små og mellomstore golfspillere
» Hjem  » Banen  » Spillerstall  » Turneringer  » Bli medlem  » Om IL Tempo GK  » Kontakt

   ‹ POSØR. ALEXANDER SØBSTADS "BIG GUNS" ELSKER Å STRAMME SEG FORAN KAMERA (Foto: Erik Eikebrokk)

» Elitematch #12: Proffene var plutselig tilbake, da Alexander Søbstad vant
14/08/14 › Etter å ha glimret med sine fravær under helgens store trønderske golfmesterskap, kom golfproffene ut av "familieskapet" og beæret Jørgen Bogeymaker med sin tilstedeværelse. Best av de beste, var Alexander Søbstad.

› av Erik Eikebrokk › vaneik@iltempo.noTwitter@Eikebrokk

 › GolfBox: Resultatliste Elitematch #12 Trondheim GK

 › 11/08/14 VIDEO: Einar Olsvik beskylder trønderske golfere for å "ha det for godt"
 › 11/08/13 Thomas Sundseth vant Midt Norsk - etter at Stålby ledet i 71 hull...

 › 06/08/13 Elitematch #11. Sigurd Aune vant - igjen

› Følg IL Tempo Golf på INSTAGRAM og FACEBOOK!

Alt stemte for Alexander Søbstad på Trondheim GK onsdag. Hole in One på hull 3 kickstartet det som til slutt skulle ende i banerekord på 63 slag (-9). Tidligere rekordholder Ole Fremstad gratulerte på følgende måte:

– Smuud Alex! Grattis! Ufint å ta banerekorden min men....

Hele fire spillere leverte runder under par på Trondheim GK. Eneste deltager fra IL Tempo GK, Erik Eikebrokk, sank som et søkke gjennom feltet etter en formidabel åpning (+2 etter 9), og måtte til og med se seg slått bl.a. av Reidar Herre og, enda mer utrolig, Knut Fjerstad.

» TOPPGOLFER LA KØLLENE PÅ HYLLA ETTER FLENGENDE TURNERINGSLEDER-KRITIKK

Det var i etterkant av forrige ukes Midt Norsk Mesterskap, at turneringsleder Einar Olsvik stilte seg uforstående til hvordan "arbeidsledige" trønderproffer valgte å ikke delta i regionens største årlige golfhappening.

– Godt spill kan gi premier opp imot 5 000 kroner. Men hvis det ikke er attraktivt nok, mistenker jeg at trønderske golfspillere har det for godt, raljerte Olsvik.

Det kritiske utspillet har fått stor oppmerksomhet, og en av Norges beste golfere, Joakim Mikkelsen, besluttet allerede dagen etter å legge køllene på hylla.

– Dette er ofte et tema i debatter som denne, nemlig at norske golfspillere og andre idrettsutøvere har det for godt.

Det var i et blogginnlegg på NorskGolf.no at Mikkelsen refererte til Olsviks ordveksling. Mikkelsen ser seg lei på at golfbesserwissere som Olsvik tror at det å få birdie på Byneset GKs hull 17, er det samme som å holde europeisk toppnivå.

– I likhet med andre idretter finnes det nok mange utøvere på lavere nivåer i golf som har et urealistisk syn på hvor gode de egentlig er, simpelthen fordi de ikke har vært ute og sett hva som faktisk finnes på et høyere nivå.

» TRØNDERTOPPENE SKYLDER PÅ FAMILIE OG JOBB

På siden av den offentlige skittentøysfektingen, har flere av de trønderske golferne tatt bladet fra munnen og forklart hvorfor de ikke stilte til start i helga som var.

– Det er av hensyn til familien, den tar mye tid (...) Skulle jeg gå på en smell og bli skilt, så ser du meg på startstreken i 2015, forhåpentligvis sammen med Elias, Søbs, Sigurd m.fl., sier Jens Petter Gresseth.

Det har ikke lyktes IL Tempo.no å få Gresseths bedre halvdel i tale om mulighetene for dette.

Gresseths forklaring er mistenkelig lik Christian Floers:

– Står over på grunn av jobb og familie. Fire golfdager på rad blir alt for mye (...) Synes konseptet med Midt Norsk er veldig bra, så vil nok delta en gang i fremtiden.

Opp med hånda den som kjenner et løsere begrep enn "fremtiden."

Rasmus Olstad, som i utgangspunktet ikke snakker med journalister, muligens fordi ingen journalister ønsker å snakke med han, gjør et "unntak" for IL Tempo.no. "Hvitsnippen" redegjør sitt forfall på følgende måte:

– Jeg har aldri mottatt noen invitasjon! Stiller ikke opp i turneringer uten at jeg følger meg ønsket av turneringledelsen.

På oss hattemakere virker Salomos forklaringer i overkant like, og IL Tempo.no kjenner til at det foregår murring i golfmiljøet om avtalt spill og gjensidige dekkoperasjoner, i forbindelse med disse uforståelige forfallene.

Neste Elitematch spilles onsdag 20. august på Byneset GK. Trønderske toppgolfere er ventet å stille - spørsmålet er om Einar Olsvik gjør det...

 

 

 

Utviklet av IL Tempo for IL Tempo GK ved Leo Reyes