TIRSDAG 31. MAI 2005

IL Tempo-spiller slått ned på utested i Oslo
"FUCK OFF!"

(Oslo) Den noe sjikanøst overvektige IL Tempo-spilleren John Johnsen ble i helgen slått ned på et utested i Oslo etter å ha havnet i bråk med flere av utestedets gjester. Johnsen selv husker ingenting fra hendelsen, men iltempo.no skal ha blitt fortalt at skjørtejakt og glefsing skal ha utløst et voldsomt basketak.

- Fire kolosser av noen menn allierte seg og gikk til angrep på offeret, som da befant seg i en urytmisk positur på dansegulvet mens han elget seg inn på et kvinnemenneske som han utførte roterende hoftebevegelser mot og frekke blikk som overlater lite til fantasien. Dette provoserte tydeligvis den multinasjonale kvartetten som fant det for godt å gå fysisk til verks på Johnsen, forteller et øyenvitne.

- Fuck off, I was her først
Johnsen er ikke kjent som noen kløpper i engelsk, til tross for sitt yrke som telefonselger, men skal ha greid å gjøre seg tilstrekkelig forstått. Gjerningsmennene godtok ikke nevnte oppfordring og gikk til angrep på Johnsen, som greide å holde 2-3 av dem unna seg med en rett høyre og en halv limbo, men skal ha blitt overfalt bakfra og slått i hodet med et balltre av tredjemann. Johnsen ristet av seg slaget og fikk også tredjemann i bakken med en god, gammeldags kråkfot, men fjerdemann skal til slutt ha fått inn en avgjørende uppercut. Johnsen gikk i bakken som en tinnsoldat i giv akt og måtte ta telling. Dommeren telte til 10 og gonggongen gikk for Johnsen allerede i 1. runde.

- Det var brutalt, forteller et annet øyenvitne.

Skal ikke skje igjen
- Det stemmer at vi var på et utested i Oslo og at det ble noe bråk. Johnsen ønsker å beklage at han sendte 3 av gjerningsmennene i bakken, men at det ikke var med ønske om varige mén. Dessuten tenkte han ikke klart etter å ha fått et balltre plantet i bakhodet. Johnsen oppsøkte sykehus, der det ble stadfestet hjernerystelse og fotballforbud i en uke. Likevel skal ikke oppgjøret mot Lade FK være i fare, sier en talsmann ved sykehuset.

Dessverre er det ikke første gangen Johnsen havner i sentrum for begivenhetene nattestid. Johnsen er kjent for å ha en kvalmende effekt på sine discokolleger og er langt ifra den siste som tyr til ukvemsord og høyfrekvent hytting med neven. Johnsens såkalte rockefot (aka. klumpfot) har lett for å ende opp som kråkfot, noe som holdt på å utløse tilsvarende tilstander under Rios Summer Party, men der stoppet det med en albue i siden. Nå varsler IL Tempo et oppgjør med spilleren de mener har et kjendisproblem.

- Vi snakker her om en spiller som gjør alt som står i sin makt for å bli kjendis. Han har fettbleika håret, han spiller for IL Tempo, han har begynt å løpe på mølla og han går i leopardklær på Rio. For å unngå at dette gjentar seg i fremtiden vil vi mer enn antyde at spilleren inntar en mer anonym holdning både overfor seg selv og sine medtrøndere, sier IL Tempo-sekretær Vidar Jenssen.


:: Diskusjonsforum ::

John Johnsen - slåsskjempe, brølape eller fotballspiller?

 

 

Nyheter
30.05.2005
Dagens Bilde fra IL Tempo-Flatås
29.05.2005
IL Tempo slo Flatås 3-2 og sikret 3 poeng
28.05.2005
Før kampen IL Tempo - Flatås
27.05.2005
Oppsummering av 4. og 5. serierunde
24.04.2005
Tap for Øya FC etter forferdelig 1. omgang
Forum

Det skjedde