LØRDAG 28. MAI 2005

4 & 5. serierunde
"The plot thickens"

(5. divisjon avd 6) Da IL Tempo så ut til å være akterutseilt, død og begravet og uten muligheter til å avgjøre selv denne sesongen, etter 5 tapte poeng i dobbelkampene mot Sverresborg 2 og Øya, tok de øvrige resultatene en uventet vending, slik at IL Tempo med seier søndag igjen vil pryde midtsidene hos Verdens Undergang og toppe tabellen...

Resultater: Nidaros - IL Tempo 1-5, Åfjord - Bjørgan/Fosen 8-1, Lade - Sverresborg 2 5-0, Sverresborg 2 - IL Tempo 1-1, Nidaros - Åfjord 1-10, Øya FC - IL Tempo 3-0, Flatås - Lade FK 5-3, Åfjord - Øya FC 4-4.

Flatås sikter mot toppen
Det som er spesielt med oppgjøret på søndag er at en av Flatås-spillerne er ihuga IL Tempo-supporter og fast leser av hjemmesidene. Robert Kristiansen har flere ganger forsøkt å sikre seg prøvespill med IL Tempo, men har gang på gang blitt avvist grunnet en forferdelig høyrefot og en noe tander kroppsbygning. Nå varsler Kristiansen en noe spesiell tilbakebetaling på søndag og mer enn antyder at IL Tempo ikke bør gi bort for mange frispark på 20 meter...

- Vi er tent, vi har før denne sesongen toppet stallen og fjernet ugress som Henrik Brandhaug, Stian Denstad osv. Vi har som alle andre hatt en knotet sesongåpning, men har intensjoner om opprykk og kretsmesterskap også vi, varsler Kristiansen nattestid sent lørdag kveld. At det er oppmøte på Nissekollen om noen timer, ser ikke ut til å bekymre han nevneverdig.

Øya FC eneste ubeseirede lag
IL Tempos mål var å gå gjennom sesongen ubeseiret, men det målet fikk sin bredside og gikk til bunns i "seriefinalen" mot Øya FC, dagen etter at IL Tempo møtte et "forsterket" Sverresborg 2. Oppgaven ble for stor for IL Tempo og nå er det Øya FC som tar mål av seg å gå sesongen gjennom ubeseiret.

- Vi skal gripe sjansen med nebb og klør og forsvare oss med alle mulige midler og metoder, for det vil være en unik prestasjon å gå sesongen gjennom ubeseiret, uansett divisjon, sier en spiller som ønsker å være anonym.


:: Relaterte saker ::

08.05.05 Oppsummering av 2. serierunde
30.04.05 Oppsummering av 1. serierunde

Tabell og resultater

:: Diksujonsforum ::
Lade FK - Billig blaff eller seriøs utfordrer til mesterskapet?

 

 

Nyheter
28.05.2005
Før kampen IL Tempo - Flatås
24.04.2005
Tap for Øya FC etter forferdelig 1. omgang
23.05.2005
Elendig uttelling ga bare ett poeng mot Sverresborg 2
23.05.2005
Last ned hele Joakim Rønning til ditt skrivebord
20.05.2005
Viktig uke for IL Tempo: 2 kamper på 2 dager
Forum

Det skjedde