ONSDAG 30. APRIL 2008

Magnus Sarheim forbannet etter spillernes soloutspill:
SLÅR TILBAKE!

(Hakon) Tirsdag refset IL Tempo-spillerne Morten Solem og Kent Stian Holmli manager Magnus Sarheim for hans taktiske disposisjoner i 4-3 fadesen mot Vestbyen. Manageren selv har så langt nektet å kommentere kampen, men i dag slår Magnus Sarheim knallhardt tilbake og ber spillerne holde kjeft og konsentrere seg om å bedre egne prestasjoner og holdninger.

- Jeg er for profesjonell til å bruke avisene til skittentøyvask, men at slike soloutspill som det Solem og Holmli kommer med vil bli slå knallhardt ned på, sier seg selv. I IL Tempo tenker vi lag, lag og lag. Her gjelder én for alle, alle for én-prinsippet. Hvis spillerne er uenig med det som skjer underveis i kampen, forventer jeg at de tar det med meg, under fire øyne, raser Sarheim og hiver en pappkopp fra Kjeldsberg kaffe i veggen så det smeller.

Morten Solem, som var den spilleren som gikk lengst i sin kritikk av enkeltpersoner etter tapet, får selv så hatten passer av Sarheim.

- Morten Solem burde rense sin egen pipe før han klager på røyken fra andres. Holdningene Solem viser mot Vestbyen er uakseptable. Han raser mot alt og alle, går i strupen på dommeren og bryter ned alt som er av lagfølelse. Hvor ble det av de sunne holdningene og den positive spiriten som tidligere har kjennetegnet IL Tempo i motgang?

Forventer løpsorgie på torsdag
Selv om Sarheim er ydmyk i forhold til sin egen innsats og forberedelser foran Vestbyen-kampen, avviser han at kampen var totalt bortkastet. Manageren peker på at en rekke spørsmål ble besvart, bl.a. at han selv ikke er noe alternativ i ankerrollen (i alle fall ikke mot et løpssterkt lag), at 3-5-2 ikke er en formasjon som passer IL Tempo (i alle fall ikke med Solem, Preller og Thyge Nielsen som tre-backslinje) og at Vestbyen er et bedre lag enn i fjor.

- Jeg er mer enn enig i at det var en dårlig kamp fra vår side, men å bruke forstørrelsesglass og gripetang for å klistre negative overskrifter opp etter garderobeveggen, er dårlig butikk. I alle fall hvis overskudd og profitt er målet. Forsesongen ble avsluttet mot Vestbyen, på torsdag starter den virkelige sesongen.

- Det er DA det gjelder, avslutter Magnus Sarheim.

.