LØRDAG 6. OKTOBER 2007

IL Tempo-spiller satte ny rekord i 11-1 seier:
'KONG KENT' SCORET 6

(Three Lions) IL Tempos utstendte står utenfor Three Lions. Det er lørdag 29. september og IL Tempo Fotball feirer fortsatt 11-1 seieren over Steindølene to dager tidligere. Mens Thyge 1, eller Andreas Thyge Nielsen om du vil, forlengst har glemt hvor han er hen, feirer Kent Stian Holmli litt ekstra. Det skal vise seg å bli skjebnesvangert...

For man må kunne spørre seg, som ungpikeidol, forbilde, ektemann og nybakt pappa, er det kjempelurt å urinere, bimmelibimme, slå lens eller "vaske trappa" utenfor Three Lions med god hjelp av Kent jr? To meter fra kjempen Erik, dørvakt på Three Lions og tidligere slåsskjempe i UFC. Hva Holmli tenkte er ikke godt å si, kanskje tenkte han: "Jeg er stjerne, jeg slår lens hvor det måtte passe meg."

Spak, ydmyk og "kom deg til helvete ut herfra!"

Han ble tatt på fersken, konfrontert og henvist bort fra lokalet. Det hjalp verken med pene ord, fyllelogikk eller stjernestatus.

Holmli brølte: "Jeg er Kent Stian Holmli, stjerne på IL Tempo, jeg er Gud, jeg er '6-måls-Kent'!!!," men det hele falt for døve ører. Med en kjempe på hver side ble Holmli geleidet sprellende ut av Three Lions til unison buing fra det øvrige klientellet. Det skal også ha blitt hørt apelyder, men det er uvisst om dette var myntet på Kent Stian Holmli eller på Andreas Thyge Nilsen som danset på bordene, fortsatt intet anende om hvor han er. Det kan også tenkes at det var Thyge Nilsen som laget apelydene.

Likevel har Holmli rett. Han er '6-måls-Kent', han er denne uka 'Kongen av IL Tempo', han har akkurat knust den eldgamle rekorden først satt av Tor Haakon Bjørgum, senere tangert av Erik Hoff, Erik Eikebrokk og Jo Espen Darell, med 4 mål i én og samme kamp. Kent Stian Holmli har nå to rekorder. Han er den første IL Tempo-spilleren som er kastet ut av Three Lions, og han er den eneste spilleren med 6 mål i én og samme kamp. Hvilken rekord som veier tyngst? Det må du nesten spørre Kent Stian om...

HAR DU LEST DETTE?