TORSDAG 6. APRIL 2006

Trodde ikke sine egne øyne da Vidar scoret:
TILBYR EKSKLUSIVE T-SKJORTER

(Regnbuen og luftslottet) Sjokkskadde tilskuere måtte konstatere at en rekke på 59 kamper gikk mot sin endelige slutt. Da Vidar Jenssen scoret midtveis i 2. omgang i treningskampen mot Sjetne, var det for første gang på 59 trenings- og seriekamper at "Faxe" Jenssen scora på en ellevemannsbane i fotball. Hendelsen har ikke gått ubemerket hen i IL Tempo-miljøet og nå har lagets supporterklubb fått trykket opp 50 eksklusive t-skjorter i forbindelse med den smått utrolige hendelsen.

- Jeg lover 18 mål i år. Ett mål hver kamp, bør være et realistisk mål, sier "Faxe" i en knapp kommentar.

4 sesonger uten mål
Etter 4 IL Tempo-sesonger uten mål og mening har nå det tidligere spisstalentet bestemt seg for å vise uttrykk for sin offensive legninger. Manglende defensive fibre og taklingskodeks gjorde han til et enkelt offer for motstanderens midtbane og løpsmengden talte heller ikke til Jenssens fordel.

Nå har Vidar ligget i hardtrening i månedsvis i regi IL Tempo og Eivind Bjaaland og plusset på med tjuvtrening og squash sammen med Malvik-aktuelle John Johnsen på fritida. Derfor er det lite som tyder på at IL Tempo og Jenssen må vente nye 59 kamper før IL Tempo-sirkuset på nytt åpner.

Forum
 
Det skjedde